Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a problémám? Hogyan változtathatnék rajta?
Egyszerűen nem értem magam. Nem merek a csajoknál kezdeményezni, mert félek, hogy elutasítanak. Viszont azt tudom magamról, hogy jól nézek ki. A csajok szoktak kezdeményezni néha, azzal viszont az a bajom, hogy nem szeretem a rámenős lányokat.
Volt már arra többször is példa, hogy én vettem fel MSN-re vagy jelöltem meg face-en valakit, és úgy ismerkedtünk, elhívtam randizni is, de megcsókolni egyszerűen nem mertem.
Szórakozóhelyeken pedig nem merek odamenni senkihez, max spiccesen. :D
Ez most hogy van? Önbizalmam van, de egy ilyen mulya hülyegyerek lennék? Mert azt tudom, hogy a lányok az ilyen típustól másznak a falra. :D
Szerintetek ezen hogyan változtathatnék?
17/F
Szóval szerinted az a gázos?
Esetleg tudnál valami linket küldeni, ahol ezzel foglalkoznak vagy tanácsokat adnak? Nagyon megköszönném :)
Igen, egyébként igazad van.
És szoktam én kezdeményezni a magam módján... :D Bár ehhez a netes dologhoz nem valami "hűdenagy bátorság" kell :D
Közeledési pániknak hívják ezt és úgy tudod fejleszteni, ha szocializálódsz. Próbálj többet kommunikálni másokkal.
20/F
Közeledési pánik? És ez összekapcsolódik gondolom az önbizalomhiánnyal is, amit az előbbi hozzászóló írt.
Tehát ha az önbizalmam nagyobb lesz, akkor elmúlik ez a közeledési pánik is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!