Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotváljam-e le a szőrt?
17 eves??? es meg kerded?...persze ocsem...hat szorosen nemjo,engem pl. idegesit,aztan masrol nem is beszelve...de szemelytol is fugg[celozgass kerdesekkel,lasd mien valszt ad...]
2009. febr. 26. 21:46
borotváld le! de hagyj egy csíkot a tövénél, mert úgy mégis férfiasabb! és csak akkor borotváld le ha dzsungel van, ha kevés akkor nem kell kivéve ha barátnőd kéri.
2009. febr. 26. 21:49
Max. ha nagyon hosszú, ollóval rövidítsd. Nekem pl. nem jön be a szúrós nemi szerv. Inkább legyen természetes, max rövidített, minthogy szúrjon...Már ha arra gondoltál.
4/14 anonim válasza:
sztem szedd le, sokkal higénikusabb, meg nagyobbnak tűnik!én ijen jobb minőségű eldobható borotvával szoktam leszedni zuhanyozásnál.jól behabosítom azt viszi mint atom!csak ügyesen, sok sikert hozzá!
ohohóóóóóóó nehogy ugy kezdj el neki udvarolni, hogy "szia, szép a szemed...... köszi :)....... valamit kérdezni akarok tőled, már régóta gondolkodom és....... hmm mi lenne az?...... le nyirjam a szőrömet oda lenn vagy ne?....... EMBER TÉGED CSAK A SZEX ÉRDEKEL???? (sirva elrohan)"
Szóval majd ha kialakul a kapcsolat, és jártatok egy ideje, és elkezdtek erről beszélni akkor kérdezd meg tőle...
17-f és nem borotválom, nem szeretem ugy olyan gilisztás xD
2009. febr. 26. 21:51
borotvaaaaaaaa ...nem szeressük ha dzsungeles:D
2009. febr. 26. 21:52
Ebben a korban nyugodtan. Majd később huszonévek végén azért mellőzd, a legtöbb érett normális nő elküld a rákba a csupaszcsiga farkaddal.
2009. febr. 26. 21:57
Ki a fenét érdekel? Mindegy.
Nekem férfiatlan, ha borotválják. Rossz belgondolni, hogy a párom ezzel szórakozik a kádban.
De ha csupasz, hát csupasz. (Nagy divat mostanság.)
2009. febr. 26. 21:59
9/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
nah nem is ezt akartam megkérdezni tőle.. :D azért tettem itt föl a kérdést.
majd ha esetleg egyszer arra kerülne a sor, de nem az a célom hogy...
Én speciel nem szeretem a borotvált férfiakat,csak az arcon,és a hónaaljban.Szerintem ez maradjon a hölgyek privilégiuma.
2009. febr. 26. 22:10
Kapcsolódó kérdések: