Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ilyen srác leszólítana az utcán mi lenne a reakciótok lányok? (kép is van)
Már volt fönt az oldalon a képem egy másik kérdés kapcsán
csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, eléggé lent van az önbizalmam a lányok terén és nem nagyon merek kezdeményezni
19:33 jól bezsongtál ám :'DDD
Amúgy tényleg változó mindenkinél, hogy hogyan reagál. Van, akinek ez természetes, és azonnal benne van az ismerkedésben, és van olyan, aki menekül :D Na meg persze az se mindegy, hogy milyen dumával nyomulsz ;)
És csak hogy növeljem én IS az önbizalmad valamennyivel, egész helyes vagy :)
Am nekem bejövősek a szende srácak,és mikor csak hebeg habog olyan cukiii...Nekem még így is tökéletes lennél és elfogadnálak téged :)
Legyen önbizalmad,hidd el nem vagy csúnya:)
valami randa srácra számítottam, erre meg ÁÁÁÁ
k*va helyes vagy :D :D
Most nem értem...
Az a problemad, hogy a kulsod kevesnek erzed, hogy megszolits egy kedves, szep lanyt?
Én hetero fiú vagyok, de sztem helyes csavo lehetsz, egy kicsit ketyós nézéssel...
Es miért az utcan akarsz ismerkedni? Tok hulyeseg...
Ha felenk vagy, en a helyedben mindenkepp az ismeretsegemben probalkoznek.
Nem vagy konkrétan az esetem, de ha nem lennék foglalt még esélyt is adnék, nem vagy azért csúnya.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!