Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok ha egy ilyen fiú leszólítana?
Szia!
Igaz nem tatozom már abba a korosztályba, de azért válaszolok. Örülnék neki.
Szia én 18 vagyok
Hát attól függ mit kezdenél el mondani.Amúgy nem zavara, és lehet még örülék is neki.De helyzettől is függ.meg h épp milyen a kedvem
ez ugy van hogy a nők lányok hangulatától függ ha kifogsz egy olyan napot amikor a lány vidáman ébred mindent rózasszínben lát akkor lehet esélyed
de pl ha egy menstruáció közepén találod be mindenféle barom kérdéssel akkor kicsit gáz
Szia!
Szerintem semmi rossz nincs abban, ha odamegy hozzá, és elkezd vele beszélgetni. Hiába, hogy eltelt jó pár év. Jó beszegetési téma lehet ez, is hogy miért nem ment eddig oda hozzá, miért nem beszéltek...
Az előttem lévő hozzászólónak, igaza van, olyan pillanatot kell kifogni a lányoknál...ha akkor megy oda hozzá, amikor letargiában van, akkor ne várjon sokat...
Szia! A Mi kapcsolatunk nagyjából így indult...
Egy faluban lakunk, és a buszmegállóban találkoztunk, ahol nagyon megbámult... Utána MSN, rá egy hétre pedig már egy pár voltunk... :)
1,5 éve vagyunk együtt =)
18L
Ez jó:)
Én az msn-en ismerkedést nem nagyon díjjazom, ha valakit meg akarok ismerni akkor jobb élőben, mit gondolna rólam ha felvenném mns-re és ott beszélnék vele először :/
Azért ott beszéltünk, mert nem tudtunk találkozni...
Dolgozott... (nyári gyakorlat)
Rá egy hétre jött az "élő" és akkor jöttünk össze :)
15/L
én örülnék neki :)
és az sem zavarna ha először msn-re vennél fel, mert ott akár egy személyes találkozót is megbeszélhetünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!