Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs se seggem, se mellem és az arcom se gyönyörű. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
15/L2011. márc. 31. 21:42
21/33 anonim válasza:
Ne törödj majd rendbe jönnek a dolgok,még van idő,nem kell azért keseregni,mindenki megtalálja a párját.
22/33 anonim válasza:
lehet, hogy csak rossz az önkritikád, mutass képet:D
23/33 anonim válasza:
Minden kialakul majd hidd el lessz feszes feneked gyönyörü melleid ès tini vagy ijenkor normàlis eggy pàr pattanàs ne törödj senkivel okè
24/33 A kérdező kommentje:
Nincs pattanásom, nagyon szép bőröm van.
2011. ápr. 7. 19:07
25/33 anonim válasza:
ilyen esetben kezdj el sportolni, mert akkor legalább a segged legyen 10es és kozmetikushoz járni, és ha lesz egy sportos külsőd (fullos segg, feszes, szép vonalak) meg esetleg pici cici és ehhez még jön hozzá a szép arc, az nagyon nyerő párostás. sok szerencsét:D 15/F
26/33 anonim válasza:
Én most vagyok 20 és nekem sincs nagy mellem nincs nagy fenekem a hajam ha nincs kiegyenesítve olyan mint a söprű igaz még pasim sem volt, lehet nem is lesz mert mindig olyat szúrok ki magamnak akik esélytelen, beleszeretek aztán nem lesz belőle semmi, közben másokat elhajtok mondván másra vágyom, de tudom én vagyok a hülye... bocsi hosszú lett meg nem olvastam az előző kommenteket.
20/L
Jah és te még majd fejlődsz, változol, szóval nyugi nagyon fiatalka vagy ám még!:)
27/33 anonim válasza:
Nem lehet olyan vészes, ha nem vagy duci az már alapból jó... főleg ha még a bőröd is olyan szép :) Szerintem az egyetlen amit tehetsz, hogy elhiszed magadról, hogy jól nézel ki! :P
16/f
28/33 anonim válasza:
ne törödj vele kiscaj, még faiatl vagy, nőhet még a melled is, meg a feneke is. Egyébként nem rossz a kis fenék, az benne a jó, (most elnézést kérek mert közönséges leszek), hogy amikor bedől a csaj, akkor tálalva van minden:) a kis mell, meg nem ereszkedik meg olyan könnyen, mint a nagy. meg amugy is ne agyalj ezen, élvezd az életet, lesz majd pasid ne aggódj.
29/33 anonim válasza:
elöző vagyok, kijavítom a hibáim: kis csaj, fiatal, melled, remélem több hibám nincs:)
30/33 anonim válasza:
Linkelnèl eggy kèpet ja ès èrdekelne h hàny kilò vagy meg h milyen magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!