Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire számít hogy milyen egy lány belülről?
Most komolyan vannak akik csak azért összejönnek egy belül " nem szép", de kívülről szép, kihívó lánnyal csak egy kis futó kalandért? Annyira megéri nektek?
Ha számít hoyg egy lány milyen, akkor milyen legyen?
belső > külső
futó kaland meg hülyeség szerintem , de nekem annál se számít a külső mert általában ha nagy ritkán ilyen van akkor részeg vagyok mert így heverem ki a szakítást :P
Pont most vagyok igy valakivel, aki sajnos hazas:(
Hetfön talalkoztunk elöször, de rögtön összakadt a szemünk, lattam benne valamit, olyan jo volt a kisugarzasa, de nem jött be. Azota teltek a napok, nagyon sokat beszelgettünk es egyre jobb Nönek latom. Tehat rengeteget szamit a belsö, anelkül semmi ertelme a dolgoknak.
Ismertem egy csajt illetve most is ismerem. Külsőre olyan szép nem csak az a klasszikus "hűde megdugnám" szép hanem olyan csinos fajta szép :) Megszerezni sem okozott volna extrém nehézségeket ,de minél jobban megismertem annál kevésbé tetszett a természete miatt. Egyszerűen nem tudtam semmiért értékelni belül olyan volt mint a légüres tér :S.
Ez persze emberfüggő ,de leginkább attól függ a fiú milyen hosszútávú kapcsolatot tervez. Én pl sosem értettem azokat akiknek "ez egy hétig volt a barátnőm ez 3 hétig" stílusban akarnak kapcsolatot keresni.Aztán írogatják facebookra hogy így összetört a szívem meg úgy ,de szánalom az egész.
Nah puszi ;)
18/F
A futó kaland az más, ha kétségbe van esve az ember sok mindenre képes... például gyilkol is. Ehhez képes hol van egy futó kaland? Nah mindegy.
Amúgy meg nagyon is számít a belső. Tartós kapcsolatnál mindennél fontosabb. Ez aztán jelent egy kisugárzást, ami vonzó is. Nagyon nehéz körül írni persze...
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!