Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az minek a jele lehet ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az minek a jele lehet ha egy lány könnyes szemmel néz egy fiúra?

Figyelt kérdés
A fiú nem bántotta meg a lányt.
2011. márc. 31. 19:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat kedves pácoltcsülök.

Esküszöm hogy erre magamtól nem jöttem volna rá, úgyhogy

leborulok nagyságod előtt. :)

2011. márc. 31. 20:22
 12/22 anonim válasza:

látod látod :)

akkor jó hogy írtam :D:D

2011. márc. 31. 20:51
 13/22 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam könnyes szemmel nézni az emberekre, ha ásítozok. Olyankor mindig elered a könnyem, szoktak is rajtam nevetni barátnőim, mikor kora reggel utazunk, és csak annyit látnak belőlem, hogy csorognak a könnyeim.

Egy ismerősömnek meg a hidegtől szokott.

Érzelmileg.... passz én nem szoktam könnyes szemmel nézni pasira. Max, ha megbánt, vagy ha veszekszünk...stb, de azt írtad ilyesmiről itt nincs szó.

2011. márc. 31. 21:08
 14/22 A kérdező kommentje:

Mintha valami baja lenne velem, fél valamitől csak nem

tudom mitől. Jól elvagyunk, csak nem sokat beszélünk a többi srácra nem így néz. Gondoltam hogy lányok válaszai talán segíthetnek.

2011. márc. 31. 21:37
 15/22 anonim válasza:
Most nemazért hogy kekeckedjek, de odamész megkérdezed hogy esetleg vmi baj van? aztcső:D
2011. ápr. 1. 21:02
 16/22 A kérdező kommentje:

Tudom hogy igazad van, meg kéne kérdezni, csak mikor

egymás mellé érünk nekem akkorát dobban a szívem hogy majd

belehalok. Beszélni alig bírunk egymással.

2011. ápr. 1. 23:04
 17/22 anonim válasza:
Akkor egyértelműen szerelmes vagy:). Hát ugyanabban acipőben járunk akkor, annyi kül-el hogy én 5 éve szerelmes vagyok 1 fiuba és ő még nem tud rola:)..:) Szóval ah nemakarsz ugy járni mint én mondd el neki gyorsna. Hidd el jobb előb mint később, én megbántma hogy nem mondtam el neki akkor.:)
2011. ápr. 2. 20:27
 18/22 A kérdező kommentje:

Van férje meg gyereke, de én nem tudok parancsolni a

szívemnek. :(

2011. ápr. 3. 20:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez mibe volt? Mesében? Az életben ilyen nincs...
2011. ápr. 5. 00:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Sok lány, ha föl van izgulva úgy csillog a szeme, mintha könnyes lenne.
2011. ápr. 5. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!