Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudtam hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam hogy a barátnőm gyakran nyúl kábítószerhez. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos ma egy borzalmas dolgot tudtam meg... A barátnőm állítása szerint nagyjából egy havonta vesz magához ecstazy-t. :,( Azt mondja nem függő meg hogy nem akar rászokni, de szerintem ez az egy havonta drogozás baromi sok! :,( Én alapból nem nyúlnék ilyesmihez... Borzalmasan megrendített a dolog, mert már fél éve járok vele, de nem is tudtam hogy ilyesmit csinál... Most túlképpen elgondolkodtam nagyon komolyan azon, hogy akarok-e egy ilyen barátnőt, aki megszokásból kábítószerezik... Nem ilyennek ismertem meg őt... Normális lánynak tartottam... Össze vagyok törve... :( Nem tudom elmondani, mennyire csalódtam benne. Mit tegyek?

Ő 18, én 19 éves vagyok.

2011. márc. 31. 18:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

Ebből a kis szösszenetből is látszik h mennyire agymosott vagy kedves kérdező.Nyomják a szöveget a TV-ben és Te kajálod orrvérzésig...

A pia is káros meg a cigi is.Mégsem tiltja a törvény...

Felesleges magyaráznom, úgysem érted.Hagyd ott a csajt és keress egy másikat, valami szűzies, prüd, szőrös nasty girlt, aki nem próbált ki semmit, vega, és csak sötétben hajlandó dugni veled.

Aztán mehetsz templomba is minden héten vasárnap...

2011. márc. 31. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Kérjél tőle, és add ide nekem, Majd én elcsócsálom.
2011. márc. 31. 19:40
 13/19 anonim ***** válasza:

A mocskosul lepontozott válaszoló vagyok.

Tudom, hogy ecstasy, nem véletlenül írtam mindenhol z-vel... Ha a kedves kérdező így írja, legalább próbálom én is hasonlóképpen hátha így többet megért abból amit mondok...

Nem fogok belemenni egy olyan vitába aminek semmi értelme nincs, ez sajnos már annyira mindennapos mint egy hívőt megkérdezni, hogy de honnantudja, hogy van isten? Há' mer' írja a Biblia. Jó-jó de honnan tudja, hogy az az igazat írja? Há' mer' bele van írva és az szent... Naneeee

Emberek! Gondolkozzatok! Könyörgöm!

Jah és képzeld kedves kérdező én is 19 éves vagyok és férfi. Eleddig még csak egyetlen egy szexpartnerem volt és egyetlen 3 éves kapcsolatom, teljesen kiegyensúlyozott vagyok, az életem nem a bebaszásról illetve a drogokról szól. ne általánosíts mert csak magadat járatod le.

Mi a tökömért tiltja törvény? És Hollandiában a füvet mi a tökömért nem? Apropó, hallottál az új alkotmányunkról? (vagy neked csak csövön jön a szelektált, agymosásra kész információ az eldugott bunkeredbe?) Abba mi a tökömnek van benne kb. elég-sok-minden?...

Médiatörvény? Nonszensz... Ezek után komolyan veszed?!

Az meg, hogy olyan dolgokrol beszélsz tudatlanul amiket abszolút nem ismersz ismét csak nem engem jellemez.

De mint említettem kérdezd mega barátnődet, mit tud a drogról, konkrétan. Ha kb. mindent akkor neaggódj, tudja mit csinál. ha nem akkor TE szépen elolvasol minden fellelhető információt (és nem webbeteg meg ilyen szarokról) felkészülsz és kiselőadást tartasz neki, ha ezután is folytatni kívánja akkor enyni és a te döntésed, hogy képes vagy-e őt elviselni, tolerálni...

2011. márc. 31. 20:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok a drogok ellen, de azért itt páran el vagytok tévedve.A fű nem okoz függőséget, az eki sem.Csak az ex már korántsem abból van, mint régen.Teli van minden sz@rral, és egytől is simán padlón lehetsz.Havi 1 nem sok abszolút, de én ha drogoznék még, biztos hogy ezt a sz@rt, amit ex néven lehet kapni, nagy ívben elkerülném (a katival és a spurival együtt).Az sem mindegy, hogy havi 1x 1-et vesz be, vagy 5-6-ot.

Csalódtál benne?Akkor dobd!Ne állítsd választás elé, ez a legundorítóbb dolog.Én már csak azért sem választanálak téged, mert feltételeket szabsz.Vagy te, vagy a drog?(ami éppen lehetne a cigi, sör, fű, bármi).

Engem ne akarjanak megváltoztatni így.

Ha esetleg úgy állnál hozzá, hogy beszéljétek meg, hogy neked ez nem tetszik, nem szeretnéd, hogy csinálja, stb... de hogy vagy te vagy az akármi...

És most jöhet a sok antidrogos lepontozni!

2011. márc. 31. 20:26
 15/19 anonim ***** válasza:
38%

Köszönjük a drogos szószólóknak az igehirdetést...

A kérdés nem arról szólt hogy a drog jó vagy sem, függőséget okoz-e egyik, másik fajtája vagy sem. A kérdés arról szólt, hogy a kérdező nem pártolja a drogozást, viszont kiderült a barátnőjéről, hogy használó. Állítólag ti nagyon kedves, toleráns emberek vagytok, mégis minden ilyen kérdésnél habzó szájjal véditek a szenvedélyeteket...

De hogy válaszoljak is:

Kedves Kérdező, egyértelmű hogy téged zavar ez a dolog így csak annyit tehetsz, hogy válaszút elé állítod a barátnődet: vagy te vagy a drog.

2011. márc. 31. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:

És miután válaszút elé állította mit fog csinálni?

A nap 24 órájában felügyeletet tart felette?

Nem kell válaszút elé állítani.

Ha a kérdezőnek nem tetszik a rendszer akkor keressen jobbat.A lehetőség adott.

2011. márc. 31. 21:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A következőt tedd:

1/Nyugodj meg és aludj egyet!

2/Mond meg a barátnődnek szépen, kulturáltan, hogy megtisztelőnek tartod, hogy a bizalmába fogadott, és elárulta, hogy havonta egyszer fogyaszt drogot, de te nem igazán szereted az ilyesmit, (sőt elítéled) és te -a lehetőségeidhez mérten- egészségesen próbálsz élni.Szereted őt, és több időt szeretnél vele eltölteni.Annyi szép dolog van az életben, mi lenne, ha több közös programot csinálnátok, és -mivel gondolom nem otthon szedi a drogot- bulizás helyett inkább kettesben lennétek, vagy elmennétek kirándulni, vagy moziba, biliárdozni, tekézni, vagy felmennétek hozzátok megnézni egy dvd-t, stb.

Biztos vagyok benne, hogy többet nem fog drogozni!

Abban az esetben azonban ha választás elé állítod 2 dolgot érhetsz el:

1/Szakítás

2/Nem szakítotok, viszont ezentúl nem fog megbízni benned 100%-ig és nem oszt meg veled minden dolgot.

2011. márc. 31. 21:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Igazából azon gondlkodj el, hogy vajon miért fújod fel enyire és miért ekkora probléma, ha eddig észre sem vetted. Akkor talán mégse egy "utolsó drogos kurv@" a barátnőd, nem? Talán ha amúgy kedves, aranyos, értelmes lánynak ismerted, akkor nem az eddig tapasztaltak alapján kéne őt megítélni? Vajon fair dolog őt ilyen válaszút elé állítani, amikor tényleg nem tudod, hogy miről is van szó? Nem megbeszélni kéne vele inkább, nyugodtan, nem zsarolva?

Most lehet lepontozni, hogy énis drogos szemét vagyok, pedig nem, nem azért védem a barátnődet, hanem igazságtalan, hogy nem egészében, a jó tulajdonságait és a ibáit mérlegelve, hanem egy kis dolgot felnagyítva ítéled meg, ami valószínűleg tényleg csak kis dolog, ha eddig fel se tűnt...

2011. márc. 31. 22:30
 19/19 anonim válasza:

Amúgy a semmit fújtad fel, kérdező.

Ha a te ízléseddel nem egyezik össze egy barátnő, aki kábítószerezik, ő viszont használja, akkor alapból halálra ítélt a kapcsolatotok. Mivel nem egyformák az igényeitek, nem vagytok egymáshoz illők.

2019. márc. 5. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!