Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudtam hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam hogy a barátnőm gyakran nyúl kábítószerhez. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos ma egy borzalmas dolgot tudtam meg... A barátnőm állítása szerint nagyjából egy havonta vesz magához ecstazy-t. :,( Azt mondja nem függő meg hogy nem akar rászokni, de szerintem ez az egy havonta drogozás baromi sok! :,( Én alapból nem nyúlnék ilyesmihez... Borzalmasan megrendített a dolog, mert már fél éve járok vele, de nem is tudtam hogy ilyesmit csinál... Most túlképpen elgondolkodtam nagyon komolyan azon, hogy akarok-e egy ilyen barátnőt, aki megszokásból kábítószerezik... Nem ilyennek ismertem meg őt... Normális lánynak tartottam... Össze vagyok törve... :( Nem tudom elmondani, mennyire csalódtam benne. Mit tegyek?

Ő 18, én 19 éves vagyok.

2011. márc. 31. 18:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Háát elhiszem rossz az ilyet megtudni. Idővel meg majd jól rászokik és nem csak havonta fog drogozni. Én próbálnám rábeszélni, hogy egyáltalán ne csinálja az egészsége miatt se és ha ő mégis tovább csinálná én szakítanék vele. 24/L
2011. márc. 31. 18:39
 2/19 Funktasztikus ***** válasza:
bocsi de szerintem szakits vele...bár utánna azért fog drogozni mert szakitottál vele:S...mondd meg vagy te vagy a drog...
2011. márc. 31. 18:46
 3/19 anonim ***** válasza:
17%
Próbáld ki Te is a lasztit.
2011. márc. 31. 18:50
 4/19 anonim ***** válasza:
Beszélj vele,hogy álljon le.Ha nem hajlandó,akkor kalap,kabát.
2011. márc. 31. 18:53
 5/19 anonim ***** válasza:
23%

19 évesen lehetnének kicsit önállóbb gondolataid, nem pedig ilyen agymosott szarként kellene kezelned a dolgokat... Az ecstazy egy party drog, habár én személyszerint ellene vagyok mindenféle szintetikus drognak és inkább a természetes halucinogének érdekelnek, legalább tudom mi az az ecstazy. Kétlem, hogy Te tudnád, de rögtön fúúújolsz ,hogy úúú meg ááá drog. Gratulálok.

Először is meg kellene kérdezed, őt személyesen, hogy miért teszi, feltehetőleg azért mert jól érzi magát tőle (az ecstazy nem fű, ha szar kedved van csak még szarabb lesz). Ismeri e az összes káros mellékhatását? Ha igen akkor szerintem semmit nem "kell" tenned. A dohányosok is tudják, hogy beledöglenek de szeretik csinálni. Meglepően sok értelmes ember használ különböző, törvények által illegálisnak nevezett szereket... Te talán absztinens vagy? Ha igen akkor gratulálok, de akkor se szólj bele más dolgaiba. Olyan ez mint a vallás vagy a pénisz, nem mutogasd a nagyközönségnek és ne told le kisgyerek torkán...

Jah és havi 1 alkalom baromira nem sok, ha gyarapodik akkor jogos a gyanú, hogy rászokott, heti 1-nél pedig lépni kell de itt még nagyon nem...

2011. márc. 31. 18:58
 6/19 anonim ***** válasza:
9%

Teljesen egyetértek az előttem szólóval!

Még annyival kiegészíteném, hogy az ecstasy (akkor már írjuk rendesen) nemcsak nem fű, de nem is heroin.. nem okoz testi függőséget. Havi 1 alkalom nem világvége, de még a hétvégente se akkora probléma. Gond akkor lenne, ha mindennapos lenne.

2011. márc. 31. 19:07
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

18:58-assal értek egyet.

Nem okoz függőséget, elég könnyű drog, igazából csak kicsit feldobottnak érzi magát tőle. Kevésbbé káros, mintha berúgna és havonta egyszer meg aztán tényleg nem valami nagy dolog.

2011. márc. 31. 19:15
 8/19 anonim ***** válasza:
50%

Látom megjött a sok drogos gyökér. Ha annyira nem veszélyes, akkor mi a f.szért tiltja a törvény a használatukat? Így szokott kezdődni, á csak ecstasy meg havonta egyszer (amit én nem hinnék el neki), aztán jön majd az erősebb cucc, mert hát ugye ő a kib.szott kivétel, aki nem fog beledögleni.

Rúgd ki a p.csába! Soha nem fog leszokni róla, sőt az idő műlásával pedig egyre rosszabb lesz. A drogosok önző rohad.kok, akiket csak az érdekel, hogy kielégítsék a függőségüket.

Lehet kiakadni és lepontozni, sz.rok rá!

2011. márc. 31. 19:16
 9/19 anonim ***** válasza:
Mondom én, labdázz vele egyet!!!
2011. márc. 31. 19:16
 10/19 A kérdező kommentje:

Kedves drogos szakértők!

Nem állítom hogy határozottan a káros szenvedélyek ellen vagyok, elvégre gyakran be szoktam dobni egy sört, valami piát stb... De nem járok bulizni és betépni sem szoktam, nem b.sszok meg 5 olyat lányt egy pary-ban akiknek még a nevük sem tudom stb... (Dobjatok meg kővel ha akartok, nevezzetek nyápicnak, "életet nem élvező" balféknak stb... Nem érdekel.). Az élet élvezéséről meg annyit, hogy szerintem nem attól lesz valaki menő vagy életet élvező hogy úgy leissza magát hogy széthányja a belét, vagy úgy betép hogy már halucinál mindenfélét, úh de végül is de jó tönkretenni a testet, végül is erről szól az élet, szép lassan tönkre vágni saját magadat úgy hogy közben élvezed stb... Ha meg nem veszélyes, akkor mi a tökömért tiltja törvény szerinted??? Talán azért, mert hosszú távon a könnyű drog rászoktat a kemény drogra, akkor aztán meg nincs megállás, akár meg is írhatod a sírkövedre lassacskán a neved... Keményen fel fogok lépni a barátnőmnél és megmondom neki hogy vagy ez a szemét amit beszed havonta, vagy én!! Ha meg ez a vacak, "ez a kis könnyed party drog", akkor viszont látásra, nekem nem kell olyan barátnő aki fokozatosan lezüllik a szemem előtt és tönkre vágja magát! Nem kell velem egyetérteni, de én már csak egy ilyen nyápic vagyok, aki nem akar a csajával együtt "labdázni egy jót"... Ha meg ennyire akarjátok hogy nézzem el neki ezt a dolgot meg szálljak be én is, ha nem fogja abbahagyni ennek a sz.rnak a szedését, nagyon szívesen lepasszolom nektek őt és nyomjátok ezerrel, bulizzatok...

2011. márc. 31. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!