Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk felizgultok attól ha egy lányt bugyiba láttok vagy bikinibe?
Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 15:20
1/12 anonim válasza:
Ez azért nagyban függ az illető lánytól...
2/12 A kérdező kommentje:
AZT A K***VA, ez igen....ez biszti nem fázik télen,mert a zsír melegítiXD :))))
2011. márc. 31. 15:28
3/12 anonim válasza:
Márhogy belelátjuk a bugyiba és a bikinibe?
4/12 anonim válasza:
fúj..:D most akartam enni:D
de inkább elhalasztom..mert úgyis vissza jönne ez után:D
5/12 anonim válasza:
Fontos neki a hideg sarkköri vizekben...
Lényeg a lényeg, egy csinos, mutatós lánytól akkor is felizgulok ha csak elképzelem, hogy vajon hogy mutathat bugyibaN agy bikinibeN. Aki viszont csúnya, az csak annál csúnyább lesz, minél többet mutat magából.
6/12 anonim válasza:
Én jártam úszni középsuliban kötelező jelleggel,és igazából nagy királyság volt látni a csajokat bikiniben.olyan testeket láttam ott, hogy azóta is emlékszem:)...meg kell hagyni azért volt olyan is aki nem nyújtott túl szép vizuális élményt
7/12 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁ csak a szemünk esik kiXD
8/12 anonim válasza:
Nem mondom, hogy nem tetszik egy szép nő látványa bikiniben, de ahhoz több kell, hogy valódi szexuális izgalom alakuljon ki.
9/12 anonim válasza:
Nekem mar a langyos, lagy tavaszi szello simogatasatol is felall...:D
10/12 anonim válasza:
fel, ha tetszik a csaj akkor elég hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!