Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt hogy felizgultok?
fúúúj SOHA!
Ez már extra perverz dolog sztem... :S
Dehogy is... nem azért megyek a nődokihoz hogy huncutkodjak vele vizsgálás közben!
19L
meg kell osztanom agymenéseim, egyszerűen muszáj.
valahogy úgy tudlak elképzelni kérdező, mint aki olyan 13-14 éves kora körül most értesült róla (nem sokkal azután hogy megtanulta a p*na fogalmát) hogy a nőgyógyász létezik, és mit csinál. gyermeteg első gondolata pedig - mivel még nem elég érett - hogy hogy izgulnak fel a nők erre,
vagy. idősebb, fetisiszta egyed, aki azt várja hogy most leírjam hogy nedvesedtem be.
oké ennyi kiszórakoztam magam. egyébként nem, nem volt hogy felizgultam.
1.) Egy vizsgálat egyszerűen nem tart olyan hosszú ideig, hogy fel tudjak izgulni.
2.) Azt a műszert nem tudom élvezni.
3.) A doki ujját főleg nem, mivel csak úgy felnyúl, (minden előjátéknál, izguláshoz szükséges simogatás nélkül, és ne is csinálja inkább egy doki azt, mert rögtön feljelentem!)
4.) a doki kb. 40 éves!
Szóval nem.
Nagyon ritkán van amikor felizgulok a dokinál.Akkor szokott ez előfordulni amikor egy ideje nem masztiztam.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!