Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evvel most mit kezdjek? Leginkább lányok válaszoljanak
Az a helyzet hogy van egy srác akivel csókolóztam egy buliba,meg tök jól elvoltunk egymással.
Na ezt meglátta a csávó akkor ex barátnőjének(akivel elvileg megint együtt van,kismillió szakítás-újra összejövés is volt csak erről abszolút nem tudtam)
a barátnője aki persze ismer és,továbbadta az akkor ex-nek amit látott.Azóta beszéltem a csávó csajával,nincs probléma de a barátnője állandóan megtalál.napi szinten ugyanazzal a busszal megyünk reggel és,általában délután is és állandóan szemétkedik;lökdös úgy mintha véletlen tette volna,olyan "megölöm tekintettel" néz ,sutyorog a hátam mögött.érdekes...szóval hogy kezeljem ezt,mert kicseszettül irritál?
Kedves kérdező!
Ne foglalkozz vele,ha látja rajtad,hogy nem tud felbosszantani,akkor abbahagyja.:)
Az is hatásos,ha ilyenkor rámosolyogsz,ha meglökött,akkor bocsánatot kérsz,és miközben próbálja nem bamba képpel "helyretenni a leesett állát",mesélsz neki egy jó kis viccet.:D
Személyes tapasztalat...próbáld meg.:)
köszi a tanácsokat :)
-a csávó akkor ex (most már megint együtt vannak) barátnőjének a barátnője látott egy buliban csókolózni a sráccal. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!