Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavarna ha a pasitoknak felállna a farka, miközben csókolózik?
17:54
hogy hogy ha "veled" csókolózna?
annyira jó csajnak képzeled magad vagy mi?
szal más csajokra már nem is kéjeleghet a dorongom? csakis rád? XD
:D
"szal más csajokra már nem is kéjeleghet a dorongom? csakis rád? XD "
Nem rólad van szó, hanem az esetleges pasimról és azt azért elvárnám a barátomtól hogy csak engem csókoljon.
hiú ábránd....
de nemszóltam :D
"hiú ábránd....
de nemszóltam :D"
Attól, hogy te még discokba csalod a párod bocs 'csajod' gondolom a te szlengedben így szokás :D attól még vannak normális fiúk és lányok is. Vagy ha neked ez olyan természetes, legyen, de nekem nem az úgyhogy maradjunk annyiban, hogy remélem veled hasonló srácokkal sosem futok össze.;)
ugyan már, tudod jól, hogy az ellentétek vonzák egymást, és ezzel senki nem tud mit kezdeni :D
am nemvagyok én ám oylan rosszkisfiú....;)
" ugyan már, tudod jól, hogy az ellentétek vonzák egymást, és ezzel senki nem tud mit kezdeni :D
am nemvagyok én ám oylan rosszkisfiú....;)"
Engem inkább taszítanak az ellentétek:D valamiért...
Nekem mindegy milyen vagy, mert nem érdekel :D...
ne dacolj a természeteddel, hidd el hogy ez így van az ellentétekkel kapcsolatban.
mindig, minden körülmények közöt....XD
by alek mester
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!