Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nekem egy fiú, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy fiú, de fogalmam sincs, hogy járjak-e vele, és hogy hogyan vonjam fel a figyelmét?

Figyelt kérdés

Egy szakkörre járunk, ott ismertem meg. Tök jófejnek tűnik, csak hallottam róla néhány dolgot, pl. sokszor jár discoba és be is szokott rúgni, már szexelt (nem is 1 lánnyal) és cigizik (amit már láttam is).

Én nem vagyok ilyen bulizós típus, csak amit a suli rendez néha arra elmegyek és kész, meg ugye én még nem is szexeltem (de nem is akarok).

De viszont azt is hallottam, hogy a barinőivel aranyos, kedves, meg velem sem viselkedik csúnyán, sőt, bókolni is szokott.

Nos próbálkozzak vele?

Ő 15 én 12,5 éves vagyok.

2009. febr. 25. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
öö szerintem ne tudom hülyén hangzik de nagy a korkülönbség szerintem 15 évesen már régen a 17 éves lányokat kerestem szóval bocsi persze ez egyéni
2009. febr. 25. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Figyelj,jó formán nem is ismered,és már azon gondolkodsz hogy járj e vele???!-.-

Az a közel 3 év bár nem sok,de gy hogy te 12 vagy ő meg 15 és szexelt akkor valószínűleg mást is akar a lányoktól....

De Te tudod...

Egyébként mit mondott neked,hogyan bókolt????(cssak azért mert az tényleg bók volt vagy szeretted volna azt hinni).

MInden esetre figyeld a jeleket,de szerintem ne számíts nagy dolgokra...

2009. febr. 25. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 15 éves lány vagyok...

énis enyi idösen 15 éves fiúval jártam...

Felhivni magadra a figyelmét..hát nem tudom ha van merszed s nem félsz oda meni hozá akor meny s beszélges vele ..ha van msn cime s neked is kérd el s ved fel msnre..ne add magad könyen nem szeretik anyira az ilyen tipusu fiúk az ilyen lányokat..az csak a testi kapcsolatra kell nekik ha könyen adja magát valaki...

Én is szűz vagyok..s 13 évesen még nem is kell h elveszitsd ne hagy h rá beszéljen ha ösze jönétek..csak a ugy érzed készen álsz...ha sokat beszélgetek egy idő után csak el hiv randira..ha nem ako te kér h találkozatok..mozi fagyizás..korizás vagy csak egy sétálás:)te irányitsd ne ő tégen:) legyél vadoc merész egyben de ne adj meg neki mindent egyszere..szép lasan minden jól alakul..s ha nem akor még anyi fiú van...

2009. febr. 25. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
őőő figyu ilyen korban rengeteg a 3 év! te még épp csak elkezdesz belerázódni az ilyen dolgokba, hogy buli, bandázás, lógás, cigi, pia, szex, drog, ő már nagyban benne van. ha te lennél 14-15 és ő 17-18 akkor semmi gond, de egy 15 évesnek viszont haverjaimtól ahogy hallottam, gáz 12 évessel járnia. azért mondom, mert én is 15 vagyok és 15-16 éves fiú haverjaim minimum 15 körüli csajokat pályáznak meg. szóval most keress korban hozzád illőt, és ha ugy van, pár év mulva járhatsz a gyerekkel, ha még érdekelne.
2009. febr. 25. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
én 13 évesen 17 éves fiúval jártam...szerintema fiúnak sem ciki ha tudja kezelnia dolgokat...meg hát a lánytol is füg hogy milyen afelfogásod...
2009. febr. 25. 21:32
 6/7 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm a válaszokat.

Igazából szinte csak 2 év van köztünk mert ő nemrég töltötte a 15-öt én meg nemsokára 13 leszek.

de azért kössz, hogy írtatok

2009. febr. 25. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, ki hogy áll hozzá. ha mindkét fél komolyan veszi, akkor semmi gond, és ezt tapasztalatból mondom. nekem sokkkal idősebb pasim van, és teljesen jól kijövünk, talán, mert ő van annyira infantilis, mint én, én meg vagyok annyira felnőtt, mint ő. és 3 év nem sok. csak meg kell találni a közös hangot.
2009. febr. 26. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!