Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy fiú, de fogalmam sincs, hogy járjak-e vele, és hogy hogyan vonjam fel a figyelmét?
Egy szakkörre járunk, ott ismertem meg. Tök jófejnek tűnik, csak hallottam róla néhány dolgot, pl. sokszor jár discoba és be is szokott rúgni, már szexelt (nem is 1 lánnyal) és cigizik (amit már láttam is).
Én nem vagyok ilyen bulizós típus, csak amit a suli rendez néha arra elmegyek és kész, meg ugye én még nem is szexeltem (de nem is akarok).
De viszont azt is hallottam, hogy a barinőivel aranyos, kedves, meg velem sem viselkedik csúnyán, sőt, bókolni is szokott.
Nos próbálkozzak vele?
Ő 15 én 12,5 éves vagyok.
Figyelj,jó formán nem is ismered,és már azon gondolkodsz hogy járj e vele???!-.-
Az a közel 3 év bár nem sok,de gy hogy te 12 vagy ő meg 15 és szexelt akkor valószínűleg mást is akar a lányoktól....
De Te tudod...
Egyébként mit mondott neked,hogyan bókolt????(cssak azért mert az tényleg bók volt vagy szeretted volna azt hinni).
MInden esetre figyeld a jeleket,de szerintem ne számíts nagy dolgokra...
Szia!
Én 15 éves lány vagyok...
énis enyi idösen 15 éves fiúval jártam...
Felhivni magadra a figyelmét..hát nem tudom ha van merszed s nem félsz oda meni hozá akor meny s beszélges vele ..ha van msn cime s neked is kérd el s ved fel msnre..ne add magad könyen nem szeretik anyira az ilyen tipusu fiúk az ilyen lányokat..az csak a testi kapcsolatra kell nekik ha könyen adja magát valaki...
Én is szűz vagyok..s 13 évesen még nem is kell h elveszitsd ne hagy h rá beszéljen ha ösze jönétek..csak a ugy érzed készen álsz...ha sokat beszélgetek egy idő után csak el hiv randira..ha nem ako te kér h találkozatok..mozi fagyizás..korizás vagy csak egy sétálás:)te irányitsd ne ő tégen:) legyél vadoc merész egyben de ne adj meg neki mindent egyszere..szép lasan minden jól alakul..s ha nem akor még anyi fiú van...
értem, köszönöm a válaszokat.
Igazából szinte csak 2 év van köztünk mert ő nemrég töltötte a 15-öt én meg nemsokára 13 leszek.
de azért kössz, hogy írtatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!