Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK szoktátok borotválni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK szoktátok borotválni a kezeteket?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat pls!!!!
2011. márc. 29. 08:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert kevés szőr van a kezemen. De akkor sem borotválnám,mert akkor minden nap kéne, inkább a gyantát választanám.
2011. márc. 29. 08:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert szerencsére nagyon kevés szőr van rajta, és az is szinte "láthatatlan" egyébként sem borotválnám le, nincs annál rosszabb, amikor hozzád ér egy borostás kéz. Egy barátnőm borotválja, de borzalmasan rossz érzés, pedig én még nem is alszok vele, és egyebek :) 20/L
2011. márc. 29. 08:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem,de nővérem igen és szerintem csúnya amikro tüsu és kipattog, akkor inkább maradjon természetes.Ha nagyon gáz lenne akkor inkább kiszőkíteném vagy gyantáztatnám.
2011. márc. 29. 08:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert észre se veszi a barátom. Akkor vette észre először, hogy szőrös a kezem, mikor megkérdeztem, borotváljam e.
2011. márc. 29. 08:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Én epilálni szoktam. Szerencsére nem pattog ki tőle a bőröm, és naponta sem kell szőrteleníteni. Nem volt annyira feltűnő, de engem zavart.

20/l

2011. márc. 29. 10:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Nehogy borotválj, mert olyan leszel mint egy majom. Ha meg már elkezdted, akkor annyi. Nekem szerencsére nem túl szőrös, de ha az lenne akkor sem borotválnám semmi pénzért. Max epilálás, de az sem biztos.
2011. márc. 29. 10:21
 7/13 anonim ***** válasza:

én borotválom...

és sok napig kibírja...

meg én különben is azt vallom, hogy nincs ideje megnőni, mert rendszeresen szőrtelenítek...

és amúgy én úgy vagyok vele, hogy amióta borotválom különböző testrészeim azóta kevesebb szőr jön ki rajtam és hosszabb idő után...

2011. márc. 29. 11:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Én a kezemet semmiképpen, a karomat epillálni szoktam időnként, amikor eszembe jut, kb 2-3 havonta. Borotválni semmi pénzért nem borotválnám, mert a hideg kiráz a gondolattól, ha a fiú helyébe képzelem magam, végig simítana egy finom női kart, erre az borostás... ÁÁÁÁÁ
2011. márc. 29. 11:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen. Semmiféle szőrt nem viselek el magamon, még ha pici ,gyenge akkor sem. Így sokkal jobban érzem magam.
2011. márc. 29. 14:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nem szőrtelenítem a kezem, mert nem érek rá, akkor egész nap arra gondolok, hogy úristen szőrös a kezem, ahogy haza érek leborotválom!! :P
2011. márc. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!