Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, menyire zavar titeket, ha a fiura szelsoseges jelkepek vanak tetovalva?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 20:55
11/19 anonim válasza:
A jelképek és a helyesírásod is elárulja, hogy milyen ember vagy. Ejj, elbuktál, de ne aggódj, vannak hozzád illő nők, akiknek fogsz kelleni!
12/19 A kérdező kommentje:
nem rajtam van
2011. márc. 28. 21:16
13/19 anonim válasza:
A horogkereszt egy ősi jelkép, az meg már más kérdés, mennyire ferdítette el a jelentését a történelem. A kor embere erősen a nácizmushoz köti, így nálam kizárt lenne egy ilyen tetkó. Sajnos belénkszocializálták, ez van.
14/19 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna, de valószínűleg inkább a gondolkodásmódja zavarna, amit a horogkereszt is valószínűleg tükröz.
15/19 anonim válasza:
Nem maga a tetoválás zavarna, hanem a gondolkodása, meg a szélsőséges eszméi.
23/l
16/19 anonim válasza:
Baromság. Ha valami hülye gyerekre vörös csillag, meg sarló kalapács van tetoválva az menő meg poén, de ha horogkereszt, akkor primitív, nem normális.
17/19 anonim válasza:
tegnap 23:51, ezt nem vágom, mióta menő a vörös csillag, meg a sarló-kalapács? Én maradtam le valami divatjelenségről?
23/l
18/19 anonim válasza:
jah Ganxta Zolee-nak van Sarló kalapács de nem azért mert annyira szoci lenne csak poénból
19/19 anonim válasza:
Engem inkább az zavarna, hogy ahogy írtad, az öltözködésében is kimutatja. Elég sok balhéba keveredhet emiatt. Én egy fiú mellett biztonságban szeretném érezni magam, és nem attól szeretnék rettegni, mikor köt belé valaki vagy hasonló. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!