Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi öntelt, beképzelt pics@?
És a nők hány %-a beképzelt öntelt p*csa?
90 fölött biztosan.
19:27 szepem leirta.
Viszont ami szamomra uj jelenseg, hogy azok a nök, akik olyannyira köverek, hogy folynak, brutal szelesek, felveszik ugyanugy a plasztikbaba jelmezt meg a cicagatyat es sokkal rosszabbak minden fajta ember tipusnal. Sokat gondol magarol, ugye mert Istennö es bün ronda, de az elvaras az megvan.
Röhej es szanalom ami ebben a vilagban van, de csak azt bizonyitja, hogy mennyire sz@r emberek vannak, meg sz@rabb igenyekkel.
Én csaj vagyok és azt veszem észre hogy azokról akikről ti beszéltek az a 15 évesek között van mostanság. Beképzeltek, már 14 évesen kefélnek, fotózzák magukat a tükröben és azt hiszik ők a világ szépei. De ugyanígy akadnak az ilyennek közt fiúk is. Azok még rosszabbak, legalábbis nekem. Félmeztelen csupaszított gebe felsőtestüket fotózzák, csilli-villi fülbevalójuk van, budikefe haj és stb. Én nem tudom de ezt annyira nem tartom férfiasnak, sőt egyenesen hányinger gerjesztő.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!