Öntelt, beképzelt vagyok?
szerintem nem, bár kéne hogy ismerjelek... :D
Nekem is volt egy ilyen időszakom, hogy úgy éreztem, csak a felnőttekkel tudom magam megértetni... sztem csak korán érő típus vagy. Ismerek egy-két hihetetlenül beképzelt embert (suliból), és ők nem így viselkednek!
17/F
Nem tudom hány éves vagy, de talán ez lényegtelen is. Viszont, tényleg ne hasonlítsd magad a felnőttekhez, hisz' gyerek vagy még, legalábbis ez olvasható ki az írásodból.
Nem hiszem, hogy öntelt vagy beképzelt lennél, inkább túl komolyan veszed magadat. Ez hosszútávon nem éri meg, hidd el. Ha a többieket alacsonyabb rendűnek titulálod, pusztán gyerekes viselkedésük miatt, az elég gyerekes viselkedés... :)
Tehát ne aggódj, nem vagy te annyira koravén, csak egyszerűen téged más érdekel, mint a többieket. Még simán eljöhet az az idő, amikor ugyanezt fogod gondolni a felnőttekről is, és ott sem a te érettséged és a többiek éretlensége lesz a hiba, inkább az, hogy nem a megfelelő közegben vagy.
üdv
27/L
Szia!
Habár még én sem érzem magam túlzottan felnőttnek(jogilag az vagyok), emlékszem arra, amikor így gondolkodtam, mint te. Szerintem nagyon gyerekes dolog volt, de nem baj, ezt majd te is kinövöd.:) Sokan ilyenek, hidd el.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!