Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férfi/pasi ugyanolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi/pasi ugyanolyan szemét? Vannak kivételek, ugye?

Figyelt kérdés

Nekem az agyamban minden pasi szemét, ha látnak egy bombázót arra gondolnak, hogy hú de megd*gnák, nem tudnak hűségesek lenni, mindig jobb kell nekik...

Csalódtam már párszor, de van 1 srác, akit 4 éve ismerek, most vagyok vele harmadjára együtt, régebben kis hülyeségek miatt szakítottunk, most együtt vagyunk megint lassan 9 hónapja.. Azt mondja, hogy neki én vagyok a legszebb, stb stb, de én folyton vádolom pl azzal, hogy megnéz másokat, stb.

Ha én a párja vagyok ne nézzem meg másokat... :/

Minden pasi olyan, mint amilyennek leírtam, vagy vannak kivételek?

17/L

2011. márc. 28. 17:33
1 2 3
 11/24 DannyZuko ***** válasza:
90%
atya isten. a pasid meg mert nézni valakit? a Baywatc-ot sem nézheti meg mert bent van erika ilenyák? Nincs szerintem azzal semmi gond ha megnéz egy nőt. Az nem jelenti azt, hogy meg is akarja fektetni, vagy azt, hogy egyáltalán gondol erre. Ilyen alapon strandra csak csadoros nők közé mehet majd ? :) ne légy már ilyen. a pasik mellesleg megnézik a nőket az utcán, ugyanúgy mint a nők a pasikat. csak a nők kissebb %ban valják ezt be!
2011. márc. 28. 17:57
 12/24 anonim ***** válasza:

Attól hogy a kortársaidnál érettebb vagy, még nem az jelenti hogy érett vagy.....

És a leírásod, panaszaid, válaszaid sem ezt mutatják....

2011. márc. 28. 17:58
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
A pasik meg azt mondják,hogy minden nő kurv@.És ez sem igaz.Vannak normális pasik,és normális nők,csak valamiért ezek ritkán találkoznak.Az meg,hogy megnéz másokat,na bumm,és akkor mi van.Az én férjem is megnéz az utcán egy csinos feneket,vagy mellet,és hozzám jön haza.Hűséget fogadott,és nem vakságot,miért kéne,hogy zavarjon.Jobb lenne neked,ha nem nézelődene,és félremenne?_Ugye nem.Vigyázz,mert ilyen viselkedéssel könnyen elmarod magadtól.
2011. márc. 28. 18:00
 14/24 A kérdező kommentje:

Hanem mit mutatnak bmeg? -.-

Hogy 12 éves szinten vagyok? Azért, mert körülöttem mindenki ilyen szemét senki?

Hát gratulálok, nektek aztán marha sok eszetek van..

Tanultam ebből, soha többet nem teszek fel kérdést ezen a magas értelmi színvonalú oldalon. Ahol ilyen sok IQ-light ember válaszol...

2011. márc. 28. 18:01
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező, ne haragudj, de a válaszaid mutatják teljes mértékben, hogy milyen éretlen vagy.

Ezt persze magad nem látod, mivel, szebb szavakkal nem tudom kifejezni, de egy beképzelt p*csa vagy.

2011. márc. 28. 18:09
 16/24 anonim ***** válasza:
92%
Gyermeteg felfogásod majd pár év múlva komolyabbá érik. Addig pedig törődj bele, hogy a párunknak NEM vakságot, hanem hűséget fogadunk. a +100%-oddal remélem tudod értelmezni.
2011. márc. 28. 18:09
 17/24 anonim ***** válasza:
97%

Najó, eddig röhögtem rajtad. De ne haragudj már. 17 éves kis senki vagy, kapcsolatod alig volt, azt se tudod mi az a szerelem, egyből elmondod a pasikat mindenféle szemétládának, és magadról azt gondolod, akkora az élettapasztalatod, mint egy 50 évesnek. Rohadt gáz vagy kiscsaj.

Drogokon meg nyugtatókon? Megadtad a választ. Szar körökben mozogsz. Ha drogozol, ne csodálkozz, hogy senki nem vesz komolyan. Még itt se sikerült az emberek megbecsülését kivívnod, pedig nem is ismernek. Mielőtt másokat szapulsz, magadon gondolkozz el.

És javaslom, hogy a kemény 17 éveddel menjél tanulni, művelődni, és ne mártírkodj, mert lesz még ennél nagyobb gondod is az életben.

SZánalom -.-'

2011. márc. 28. 18:12
 18/24 anonim ***** válasza:
94%

El kell hogy szomorítsalak de az összes pasi olyan amilyennek leírtad!

Mind! Kivétel nélkül szemétláda az összes!

Küldd el a fenébe!Most!

Ma még csak megnézi őket, de lehet hogy holnap már pl hozzájuk is szól ha megkérdik tőle pl hogy mennyi az idő!

Hogy mer egyáltalán ilyen lenni!

Fogadok hogy otthon is csak olyan filmeket néz amiben nők is vannak!

Ahelyett hogy nem nézné! Vagy nézne olyan fotókat helyette amin te vagy rajta(persze egyedül, mert ha barátnőiddel akkor őket is meglátná!

Dobd ki most mert amit eddig művelt az márt úlmegy minden határon!

2011. márc. 28. 18:14
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Igen, vannak kivételek, pl. a párom. Neki is én vagyok a legszebb, de ő nem is néz meg másokat, legalábbis a jelenlétemben biztos nem, nem bánt meg ilyesmivel.
2011. márc. 28. 18:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

miért, azt jobban szeretnéd, ha egy másik nővel látnád meg otthon? megnézi? igen, megnézi, mint ahogy a nők is megnézik a helyes pasikat. Megdugja az összes csajt, akiket meglát za utcán? nem. Megcsal? nem. Neki te vagy a legszebb? igen. SZeret? igen. Ki aggodalmaskodik és kér számon minden pillantást a pasiján? te. Ki bonyolítja és rombolja a kapcsolatát a hülyeségeivel? te. szóval maradj a seggeden, és örülj, hogy találtál magadnak egy szerető pasit, aki NEM csal meg, mert ezta kapcsolatot te fogod megint szétrombolni, ha nem változtatsz magadon.

és még utólag tényleg nagyon gyerekesen viselkedsz, ezt már csak a 18:01-es válaszod alapján is, mert gondoltad, majd itt találsz egy csajt, aki ugyanugy viselkedik mint te és majd osztja a véleményed, de mivel mindenki tudja, vagy levont egy következtetést a válaszaid alapján, pedig nem is ismerünk és ők megmutatták neked, hogy benned van a hiba és nem a pasidban és mivel mindenki ugyanazon a véleményen van, tehát ellened, ezért serinted mindenki hülye és vad barom, és megsértődsz és nem teszel ki több kérdést és bedurcizol és az egész világ dögöljön meg. na szóval azt akarom mondani, hogy van egy 8 éves húgom, és kb a 8 évesek viselkednek íy mint te; egy beszélgetés a húgom és köztem: anyám akart szedni neki a másodikból, de ő azt mondja hogy szed magának, mert tudja hogy mennyit akar enni, mert ezt a kaját szereti, magához képest nagy adagot szedett, szólok neki: -Ezt mind megeszed?- -Igen.- -De ez neked nagy adag.- -Nem, megeszem mindet.- Végül nem bírta megenni, szól anyámnak: -Anya, nem bírom megenni.- anyám: -Te szedted ki és azt mondtad, hogy megeszed.- én: -Látod, mondtam, hogy nem fogod bírni...- húgom: -HAGGYÁÁÁÁ BÉKÉÉÉÉN!!!!- na kb így viselkedsz te is....

2011. márc. 28. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!