Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nézik jó szemmel, ha egy férfi is mutogatni akarja a virgácsait?
amúgy ha annyira mutogatni akarod a virrrrrgácsaidat, akkor áruld már el, h azért miért kellene SZOKNYÁT hordani?! főleg harisnyával, ami pont, h megint el is takarja a VIRGÁCSAIDAT. Rövid nadrágra még nem gondoltál?
ááá beteg egy világ ez LOL
lol, kommentek x'D
amúgy sosem tépném le a harisnyáját a pasim VIRGÁCSAIról, mert férfiatlan :D
nekemis betelt a pohár de a mai gyikságok nagyon viccesek voltak :D
jóccak x
19L
ha az utolsó képnél rányomsz arra h older akk ezt kapod
csini magassarkús szoknyás pasi fincsi
"Tudod az emberek mindent utálnak, ami más"
Én speciel nem azt utálom, hogy valami más, hanem azt, hogy engem kiáltanak ki másnak, ha nem akarok "más" lenni.
Amúgy meg annyira sz.r dumát nyomsz, hogy fájdalmas. xd
Úristen neee :DDD Mi van veletek, fiúk? Hát ez a magassarkús nem semmi. Retikül nincs hozzá? :D
Na jó, ez nagyon nem férfias, és hidd el, hogy nagyon nevetségesen néznél ki benne. Ez a színes harisnya, szoknya, dorkó kombináció a tinilányok divatja.
"Én speciel nem azt utálom, hogy valami más, hanem azt, hogy engem kiáltanak ki másnak, ha nem akarok "más" lenni.
Amúgy meg annyira sz.r dumát nyomsz, hogy fájdalmas. xd"
Senki sem kérte, hogy legyél. És dumálni maximum te szoktál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!