Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nézik jó szemmel, ha egy férfi is mutogatni akarja a virgácsait?
Figyelt kérdés
Miért szólják meg a szoknyás pasikat?2011. márc. 27. 23:47
1/24 anonim válasza:
Magyarul szoknyában flangálsz és a többiekkel van gond?
2/24 anonim válasza:
NA ez a sz*r nekem már sok megyek kiverem azt lefekszem a g*cibe
4/24 anonim válasza:
búzavirág-kivonat, jó úton haladsz a szerelmi fogyatékosság felé
5/24 anonim válasza:
Harisnya is? :DDDD
Egyébként meleg vagy vagy hetero?
7/24 anonim válasza:
Tudod az emberek mindent utálnak, ami más :) Nem kell foglalkozni velük.
8/24 A kérdező kommentje:
Most miért oltogattok, még nem láttatok olyan pasilábakat, amelyek irigylésre méltóan szexik, amelyeket még a nők is megirigyelnének? Nekem már több csaj mondta, hogy szívesen cserélne velem lábakat.
2011. márc. 28. 00:30
9/24 anonim válasza:
:DDDD virgácsait :DDDDDDDDDD meg ezk a képek:D meg egyáltalán:DDDDDDDDDDDD
ez már nekem is sok, megyek aludni,
jóéjt LOL
10/24 anonim válasza:
Láttam szexi lábat, de az pont a férfiassága miatt volt szexi, a szoknya pedig mint tudjuk női viselet, és a nők nem a lábat nézik egy férfiben.
Vegyél fel rövidnadrágot és sport cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!