Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy a szép hercegn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy a szép hercegnek kell egy átlagos lány?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam csúnyának, sztem átlagos vagyok. Egész jófejnek tartom magam, bár néha nagyon üresnek érzem legbelül magam...

A helyzet az, h 18 éves lány vagyok, szeretnék szerelmes lenni, szeretném érezni, h milyen amikor van vki akit szerethetsz, szeretnék tartozni vkihez.

De persze nekem mindig a "népszerűsrácok" jönnek be, akik persze, h nem utánam bomlanak...

Most is tetszik egy srác, szívesen megismerném, h milyen közelebbről, de persze őzt sem tudja, h létezem. Mit tehetek? Kellek majd vkinek egyszer? Lesz nekem is hercegem? Szánalmas vagyok?

2011. márc. 27. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nem a legjobb felfogás, hogy szimplán vársz a jóképű mindenki álma népszerű hercegre. simán lehet, hogy bejön és tiéd lesz a szőke kékszemű fehér lovon, de az esetek többségében inkább ráb*aszás lesz a vége.
2011. márc. 27. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Én esetem is ilyen.

Barátom nagyon népszerű pasi volt, sok lány bomlott érte. Szinte minden bulin más csajjal volt..

Aztán egy társaságba keveredtünk, egyre jobban megszerettem, szenvedtem miatta. Majd kiderült h pár hónap alatt szerelmes lett belém. 8 hónapja vele vagyok :) Pedig nem vagyok egy tipikus szépség.. nem egy hibám van amit utálok. Egyszerűen csak normálisan viselkedtem, nem voltam túl figyelemfelkeltő, de mégis próbálkoztam h észrevegyen.

Mint előttem írták lehet nem jön össze, de lehet neki te vagy a nagy Ő csak még fel sem figyelt rád. Nagyon sok mindentől függ.Én szurkolok! ;) Jah és hidd el teis találsz valakit aki melletted lesz, ha nem is ő az:)

2011. márc. 27. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

"Van olyan, hogy a szép hercegnek kell egy átlagos lány?"

Ábrándulj ki ebből a meséből, mert az átlagos lánynak csak a szamár szerepe jut. Ha megjelenik egy hozzá való, nálad jobb nő, lapátra kerülsz.

Azok a tündérmesék, amiket itt egyesek előadnak, csak a fejükben léteznek, vagy csak ilyen cserejátékosok és ejtve lesznek a jobbért, vagy csak ők hiszik azt, hogy a barátjuk a "herceg". Ha valamilyen csoda folytán összekerültök, akkor sem leszel boldog, mert benned lesz a félsz, hogy elhagy. Jogosan, mert csak idő kérdése és megteszi.

Eszi a fene ezt a sok csajt, azután meg odáig vannak, hogy milyen pocsék az életük, a férfiak meg átverik őket, hogy nem kellenek senkinek. Szánalmas.

2011. márc. 28. 23:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Abban az esetben igaz,ha annak az átlagos lánynak olyan a kisugárzása és a természete,hogy meghassa herceget,emellett ad a kinézetére is.Legalábbis egyenlő kapcsolatban.Egyenlőtlen esetén a herceg az uralkodó,ahol a nőnek kuss a neve.Ez akkor szokott előfordulni,ha a lány átlagos kinézetű/csúnya és nem ad magára,de emellett a herceg rendszeresen félrelép.
2015. jún. 11. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!