Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a szép hercegnek kell egy átlagos lány?
Nem tartom magam csúnyának, sztem átlagos vagyok. Egész jófejnek tartom magam, bár néha nagyon üresnek érzem legbelül magam...
A helyzet az, h 18 éves lány vagyok, szeretnék szerelmes lenni, szeretném érezni, h milyen amikor van vki akit szerethetsz, szeretnék tartozni vkihez.
De persze nekem mindig a "népszerűsrácok" jönnek be, akik persze, h nem utánam bomlanak...
Most is tetszik egy srác, szívesen megismerném, h milyen közelebbről, de persze őzt sem tudja, h létezem. Mit tehetek? Kellek majd vkinek egyszer? Lesz nekem is hercegem? Szánalmas vagyok?
Én esetem is ilyen.
Barátom nagyon népszerű pasi volt, sok lány bomlott érte. Szinte minden bulin más csajjal volt..
Aztán egy társaságba keveredtünk, egyre jobban megszerettem, szenvedtem miatta. Majd kiderült h pár hónap alatt szerelmes lett belém. 8 hónapja vele vagyok :) Pedig nem vagyok egy tipikus szépség.. nem egy hibám van amit utálok. Egyszerűen csak normálisan viselkedtem, nem voltam túl figyelemfelkeltő, de mégis próbálkoztam h észrevegyen.
Mint előttem írták lehet nem jön össze, de lehet neki te vagy a nagy Ő csak még fel sem figyelt rád. Nagyon sok mindentől függ.Én szurkolok! ;) Jah és hidd el teis találsz valakit aki melletted lesz, ha nem is ő az:)
"Van olyan, hogy a szép hercegnek kell egy átlagos lány?"
Ábrándulj ki ebből a meséből, mert az átlagos lánynak csak a szamár szerepe jut. Ha megjelenik egy hozzá való, nálad jobb nő, lapátra kerülsz.
Azok a tündérmesék, amiket itt egyesek előadnak, csak a fejükben léteznek, vagy csak ilyen cserejátékosok és ejtve lesznek a jobbért, vagy csak ők hiszik azt, hogy a barátjuk a "herceg". Ha valamilyen csoda folytán összekerültök, akkor sem leszel boldog, mert benned lesz a félsz, hogy elhagy. Jogosan, mert csak idő kérdése és megteszi.
Eszi a fene ezt a sok csajt, azután meg odáig vannak, hogy milyen pocsék az életük, a férfiak meg átverik őket, hogy nem kellenek senkinek. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!