Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről lehet a lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről lehet a lányokkal beszélgetni?

Figyelt kérdés

Van 1 lány tetszik , tudom a nevét meg egyéb dolgokat valószínű ő is tudja az enyémet bár ez nem tuti , bár nem is ez a lényeg. Hanem hogy megmukkanni se tudok , amúgy nem vagyok az a szófukar típus de itt valahogy elakad a tudományom , mondjuk ha elkapom a ritmust akkor itt is menne minden , de ahhoz el kéne kezdeni beszélni és nem tudom miről lehet 1 olyan lánnyal beszélgetni aki nem nagyon ismer és én se nagyon ismerem őt, ja és nem mellékesen állandóan mellette van a 2 barátnője.

(19/F vagyok és főiskolára járok)

2009. febr. 25. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hello! nem tudod hol lesz az az ütős buli pénteken amiről mindenki beszélget most a suliban? te nem jössz, azt mondják állati jó lesz!

hát igazából én is 19 vagyok, most kezdtem az egyetemet, de ez itt totál más mint a gimi. bárkihez odamehetsz kötöttségek nélkül és arról beszélgethetsz vele amiről akarsz, ez benne a legjobb :)

ha nem vagy bulizós akár vmelyik tantárggyal kapcsban is kérhetsz segítséget a köv. zhra :)

2009. febr. 25. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:

szia! én lány vagyok és 15 éves. jó lehet h most nem 1 csaj véleményére vagy kiváncsi de azért ha nem baj akkor válaszolok.

nem vagyok az a nagy bombázó típus de sokaknak teccek. hát akinek teccek az szokottt velem flörtölni. ha normális a csaj akk hagyja. pl múltkor voltam kinn ilyen versenyszerű futáson(kb20 métert ki tud hamarabb lefutni. az olyan sulis "verseny volt") egyik pasi akit csak látásból ismertem odaállt mellém és mondtam h fusson ő is. de pulcsi volt rajra meg telcsi meg ilyenek. hát odaadta nekem őket h fogjam meg addig. a telefonjának olyan tartója van amit az övtartóra kell rárakni. rárakta a nacimra :P meg amikor már futoot 2-3 szor akkor odajött h hogy van a fogasa...:D

szal ari volt. szerintem te is flörtöljél vele de ne tapadj rá!

2009. febr. 25. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem is a beszélgetés a fontos. az hogy hozzáérsz néha meg esetleg a szemezés. az is nagyon bejön a csajokank ha mosolyogsz rá!
2009. febr. 25. 13:07
 4/6 A kérdező kommentje:

2. válaszolónak persze h nem baj h válaszolsz, de nálunk nincsenek ilyen dolgok stb am azon a flörtölés témán mit értessz?

3. válaszolónak "szemezz, flörtölj vele" első fele a dolognak hát ha hiszed ha nem akár csőlátása lenne csak a tábla meg a barátnői ja és ráadásul beül középre véletlenül se nehogy valaki felfigyeljen rá , szoval ez a szemezés téma necces...

2009. febr. 25. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok.

ha mondjuk lassan végignézel rajta. de nem úgy mintha már vinnéd az ágyba :) csak hogy észrevegye hogy tetszik neked. mosolyogj! próbálj vele szemkontaktusba kerülni-nézz a szemébe! legyél vee kedves. figyelj rá. meg próbálj közeledni felé ha nincsenek ott a bnői.

de ha ez nem jönne be akkor még mondig ott van a beszéd (ami ugye az eredeti kérdés :D) [link]

remélem tudtam segíteni. majd írj és írok ha vmi még kell! :)

2009. febr. 27. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Mosolyogj sokat a kiszemelt lányra!!!

A csajoknak az bejön..:)

2009. febr. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!