Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőtől gyerek? Olyanoktól akik kerültek ilyen helyzetbe.
Pffffhuuu engem most itt le fognak nyakazni nagyon sokan de azért elmondom!
Van egy lány ismerősöm, és van egy párja, a lánynak a fiú barátja voltam majd amolyan szerető/barátféle lettem mert egy idő után szexeltünk is elég sűrűn. IGEN amellett h pasija volt.
A pasiját is megismertem később mert a lány bemutatott neki, mint haverját barátját, és össze is haverkodtunk a sráccal.
És igen jön a gond, a csaj terhes lett, és hát rögtön megijedtem h tuti tőlem van, de a csaj pont jó időszakban feküdt le egyszer a pasijával szóval kiszámítható volt, hogy tőle lehet a gyerek.....csakhát elvileg a pasi nem élvezett el a csajban dehát bakik mindig előfordulhatnak.
A csaj sokáig filózott rajta h elvetesse e vagy sem, Végül megtartotta mert még is csak egy élet és nem volt hozzá szíve! És hosszas megbeszélés után kiderült h tutira az enyém a gyerek. De titokban tartottuk.
Majd időközben a család egyik legjobb barátja lettem, megszületett a kicsi, és én lettem a keresztapja mert nincs rokonságuk és én voltam a legjobb és legközelebbi barátjuk!
És így látom a kislányt időnként, és egész biztos h az enyém...ennek már 2 éve.
28/f
Most feszíthettek keresztre. De nagyon nehéz higyjétek el, és nem kívánom senkinek. De a csaj nem akarta otthagyni a pasiját mert szerette....én meg haver szerető voltam.
19:02 es vok.
igen tudom igazad van.
De a csaj pasija meg a másik nagy barom.
Még mindig elvakultan szereti a lányt, mondhatni még mindig szerelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!