Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretőtől gyerek? Olyanoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőtől gyerek? Olyanoktól akik kerültek ilyen helyzetbe.

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, hogy otthon a férj észrevette-e h nem az övé a gyerek. És a szerető felvállalta-e ha igen hogy tudtátok megoldani azt h néha lássa?
2011. márc. 27. 14:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
igen, észrevettem.. :D
2011. márc. 27. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Persze. Nem is tudom hogy gondolja valaki, hogy egy gyerekkel magához tud láncolni valakit. Óriási tévedés. Én ismerek olyat, aki szintén így járt, és mivel már volt így gyereke, a maximális gyerektartást vonták tőle. Mára a gyerekei száma 10-20 között van.
2011. márc. 27. 15:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja és bocsánat az elkanyarodástól, csak ezzel a sztorival teljes a kép:D
2011. márc. 27. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Pffffhuuu engem most itt le fognak nyakazni nagyon sokan de azért elmondom!

Van egy lány ismerősöm, és van egy párja, a lánynak a fiú barátja voltam majd amolyan szerető/barátféle lettem mert egy idő után szexeltünk is elég sűrűn. IGEN amellett h pasija volt.

A pasiját is megismertem később mert a lány bemutatott neki, mint haverját barátját, és össze is haverkodtunk a sráccal.

És igen jön a gond, a csaj terhes lett, és hát rögtön megijedtem h tuti tőlem van, de a csaj pont jó időszakban feküdt le egyszer a pasijával szóval kiszámítható volt, hogy tőle lehet a gyerek.....csakhát elvileg a pasi nem élvezett el a csajban dehát bakik mindig előfordulhatnak.

A csaj sokáig filózott rajta h elvetesse e vagy sem, Végül megtartotta mert még is csak egy élet és nem volt hozzá szíve! És hosszas megbeszélés után kiderült h tutira az enyém a gyerek. De titokban tartottuk.

Majd időközben a család egyik legjobb barátja lettem, megszületett a kicsi, és én lettem a keresztapja mert nincs rokonságuk és én voltam a legjobb és legközelebbi barátjuk!

És így látom a kislányt időnként, és egész biztos h az enyém...ennek már 2 éve.

28/f

Most feszíthettek keresztre. De nagyon nehéz higyjétek el, és nem kívánom senkinek. De a csaj nem akarta otthagyni a pasiját mert szerette....én meg haver szerető voltam.

2011. márc. 27. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, a te hibád is a dolog, de ne felejtsd el, hogy nem te voltál az, aki valakit is megcsalt és hazudott. Viszont a gyerek apja meg azt hiszi az övé, holott a keresztapáé. Ha a gyerek nem az anya vércsoportját örökölte, és a te illetve az apa vércsoportja nem egyezik meg, akkor ez ki fog bukni.
2011. márc. 27. 20:15
 16/16 anonim ***** válasza:

19:02 es vok.

igen tudom igazad van.

De a csaj pasija meg a másik nagy barom.

Még mindig elvakultan szereti a lányt, mondhatni még mindig szerelmes!

2011. márc. 27. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!