Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőtől gyerek? Olyanoktól akik kerültek ilyen helyzetbe.
Volt a 80-as években egy felmérés, a gyerek vércsoportját és a szülök vércsoportját tartották számon. (már nem emlékszem miért kellettek ezek az adatok)
2 éves adatgyűjtés volt. A mellékes eredmény megdöbbentette a kutatókat: a házas kapcsolatokból születő gyerekek 40%-a más apától származtatható. Mivel nagy port kavar volna az eset, így 10-15 évvel később hozták csak nyilvánosságra.
Szóval szerintem néha az anya sem biztos ilyenkor az apa kilétébe és nevelteti a "hivatalos" párjával.
Szerintem nem veszik észre, csak ha nagyon nagyon az igazi apára üt.
Én is hallottam arról a felmérésről és így igaz, ahogyan a válaszoló leírta.
Nem tudom felfogni valaki hogyan képes ilyenre, ez számomra borzalmas. Szerencsétlen gyerek és apa.
Azért az a felmérés sem lehet pontos, mivel gondolom nem vizsgálták meg az ország teljes lakosságát, hanem mondjuk pár ezer v. tízezer embert és így jött ki az a 40%, ami még így is megdöbbentően magas.
Amúgy ez a legnagyobb g*ciség, amit egy nő elkövethet egy férfi ellen, hogy félrek*r aztán meg felnevelteti a kölykét valaki mással.
Ha pedig valaki felcsinált egy házas nőt, akkor gondoskodjon a k*rva kölykéről.
OFF
Csak jelezném, hogy lekanyarodtunk a témától!
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!