Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságban is léteznek középkorú hölgyek, akik szeretnek szexi ruhákban szeretkezni?
Több férfi kollégám, és jó magam is azon férfiak táborát gyarapítom, akik szeretik ha egy nő harisnyát, áttetsző szexi ruhadarabokat vesz fel. Különböző weboldalakon sok, szexi ruhás nőt, nőket ábrázoló fotóval lehet találkozni.
Beszélgetve a kollégáimmal, barátaimmal, egyikünk életében sem igazán akadt nő, aki szívesen viselt volna ilyen szexi ruhadarabokat aze ygüttlétek alkalmával. Még akkor, sem, ha időnként szívesen vennénk a párunknak ilyesmiket.
Vajon mi okból nem érzi egy nő magát szexinek a sejtető ruhadarabokban? Miért úgy kell, rá imádkozni? Hol vannak azok a nők, akik kedvelik az ilyesmit?
Tudom, nem ez a legfontosabb egy párkapcsolatban, viselését, a másikra rá erőszakolni senki nem szeretné, de azért csak hiányzik.
Még valamit..Ennyi idős korban már nem a mennyiség számít,hogy minél több pasassal keféljek,hanem a minőség a lényeg..A jó szexhez is kell egy kis játék,hangulat..
(ha csak szétrakja a lábát a nő,és azt hiszi,hogy hatalmasakat sikoltozik akkor már oda van a pasas érte.. Pedig ez nem így van..Aki unalmas az ágyban azt előbb -utóbb lecserélik..
Látom, megoszlanak a vélemények.
Szerintem a nőn, akit szeretek, azon mindig jól ál egy szexi ruhanemű, elvégre együtt választjuk.
17:20as. Normális férfi vagyok, tökéletesen tudom, hogy miért nem szereti a párom felvenni ezeket a ruhadarabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!