Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragszik ram? Vagy csak nem vette eszre?
Figyelt kérdés
Irtam egy tanaromnak, akivel nagyon jo a viszonyom. Szoval leveleztunk mar, de most chatben irtam neki. es rogton lelepett ... ez ket dolgot jelenthet... az egyik h haragszik a masik hogy nem vette eszre... szerintetek melyik eset?2009. febr. 24. 20:15
1/6 anonim válasza:
sztem nem vette észre. ha egy felnőtt ember haragszik vkire akkor azt megmondja nem ilyen idióta módon besértődik.
2/6 A kérdező kommentje:
Remelem :)
De az is lehet, hogy nem akar megbantani, mert na megiscsak egy kedves diakja vagyok...
De koszi
2009. febr. 24. 20:21
3/6 A kérdező kommentje:
Meg hat eleg lathato az a kis ablakocska...
Nemtudom, de nagyon felek :(
Nekem nagyon fontos ez tanar.
Egyik kedvenc tanarom :)
:)
es mindig mindenben szamithattam ra eddig
2009. febr. 24. 20:23
4/6 anonim válasza:
lehet sietett,vagy ilyesmi.egy felnőtt embet tényleg nem viselkedik igy(jo esetben).
5/6 anonim válasza:
de még az is lehet, hogy hirtelen el kellett mennie a gép elől, de még az is lehet, hogy lefagyott a gépe, és még sokminden más is lehet...
6/6 A kérdező kommentje:
Megoldodott :) :) :)
Irt :D
Koszi a valaszokat :)
2009. febr. 24. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!