Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadhatnám el magam annak ellenére, hogy mindenki azt hajtogatja nagyon csinos vagyok?
Mindenki azt mondja, hogy "hűű, de csini vagy", meg stb., még lányok is mondják, hogy baromi jó alakom van. Viszont nekem egyáltalán nem tetszik az alakom, ezért semmi önbizalmam nincs, ami azt eredményezi, hogy kisugárzásom sincs. Mit tehetnék?
17/L
Sajnos csak 1 dolgot tudok mondani, hogy próbáld meg. Saját tapasztalatomból mondom, hogy el lehet, lehet nem kis idő, de el lehet. Mondjuk én most, 18 évesen fogadtam el magam.
18/f
én vagyok a második válaszó..
nem voltam még lányal, és talán ezért nem tudom igazán lányok mit gondolnak rólam... és ezért vagyok bizonytalan magamban.
Ha te se voltál fiúval, akkor talán ebben van valami?
Ha meg voltál, akkor ennek talán nincs semmi köze hozzá..
Én mondom neked: hűű, de csini vagy:) Nekem tetszel;)
És te mondanád nekem: hm...bocs nem vagy az esetemXD
Így értettem, most már érthető?
Teljesen általános probléma.. Rengeteg lány illetve fiú is vergődik hasonló helyzetben.. Én ajánlom azt, hogy úgy próbáld meg elfogadni magad, hogy előtte azt fogadd el, hogy ami van az olyan és kész. Nem tehetsz róla.. Ha az arcod vagy a cicid nem tetszik akkor pláne. Ezt dobta a gép és nem tudsz rajta változtatni. Ilyennek teremtettél...
Ha a lábadat vagy a fenekedet illetve a derekadat nem tartod elég formásnak akkor ideje tenni érte valamit. (tornázás) ha eddig nem tetted volna... Nem pedig otthon gubbasztani és "nekem nincs kedvem" "engem nem is annyira érdekel" stb.-vel elhessegetni ezeket a gondolatokat és tovább sajnálni magad illetve keresgélni a hibákat.
az utolsó kemény volt.
That shit is deep man :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!