Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsináljam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú felettem jár egyel, reggel néha egy busszal jövünk, hetente kétszer ugyanott tesszük le a kabátunkat. Már egy hete kb elkezdtünk szemezni is, de még csak 3 alkalommal. Megtalálta őt facebookon, szerintetek megjelöljem és írjak neki levelet, hogy ismerős meg minden..2011. márc. 24. 15:15
1/12 anonim válasza:
szerintem szólítsd meg való életben. ha látod köszönj neki. persze rá is írhatsz. lehet én régimódi vagyok de én előbb beszélnék vele és csak utána írnék neki interneten.
2/12 A kérdező kommentje:
Csak úgy menjek oda? Szerintem nem mernék így egyből :|
2011. márc. 24. 15:19
3/12 anonim válasza:
És kettőből? Akkor tedd abba a váltót.......
4/12 anonim válasza:
Naná, hogy szólítsd meg!
Először elég csak kösznni. Esetleg elárulni a neved.
5/12 anonim válasza:
nemtudom én szerintem írnék neki először..nem mernék csak úgy neki odaköszönni..neten meg először elbeszélgetsz vele azt másnaptól élőben is. vagyis én így csinálnám :)
17/L
6/12 anonim válasza:
Mikor legközelebb találkoztok mosolyogj rá és köszönj neki.Szemezgessetek csak tovább és írd meg neki azt a levelet:)
7/12 anonim válasza:
Szerintem is írjál nyugodtan.
:D
Hajrá csajszi!
8/12 anonim válasza:
bökd meg a szünetben, hátha lájkolja
9/12 anonim válasza:
meg ne bökd! a bökdösés k*csögség, engem is rohadtul idegesít... csak, intézd mindig úgy hogy közel legyetek egymáshoz, és ha nem képes megszólítani, akkor egyszer a buszon dőlj neki "véletlenül" vagy mit csinálj vele, és úgy sztem menni fog...;)
10/12 anonim válasza:
vagyis, inkább ess neki, de ne úgy hogy elessen valameikőtök is...:)
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!