Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu,2 evvel nagyobb nalam, hogy szerezzem meg?
Mar regen ismerjuk egymast latasbol. Sot egyszer 2 perc erejeig beszelgetttunk is 3 honapja kb.
De en tobbet szeretnek, ha ertitek. Sokat jar az osztalyomba az egyik osztalytarsamhoz, akivel nem vagok rosszba, de annyira joba se, hogy megkerjem, hogy mutasson be neki, meg, ha megkernem akkor tuti rajonne a fiu...
Ugy veszem eszre, hogy a sracnak kozombos vagyok, ami jo, mert legalabb nem utal..
Hogyan szerezhetnem meg?
Tudom mar sok hasonlo kerdes van, de azert kerlek valasozljatok
Ha akarsz tőle valamit lépned kell. Odamenni hozzá, beszélgetni, barátkozni, vagy az osztálytársaddal összehaverkodsz és akkor máris a közelében leszel.
De sose nyomulj túlságosan a srácra, ne támadd le azzal hogy te járni akarsz vele, első a barátkozás, az nem nehéz.
De pont, hogy nehez...:(
Bagyis tudom, hogy altalaban nem, de nekem az.
En egy felenkebb tipus vagyok, mert nem vagyok a legsovanyabb, igaz szep az arcom(legalabbis masok szerint).
De felek. Milyen szoveggel menjek oda hozza??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!