Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet témának feldobni egy pasival?
Szerintem ezt nem lehet megmondani.
Függ a személyiségetektől stb.
Milyen stílusúak vagytok? Mert érted az atomfizikusok és az emok vagy a rapperek nem biztos, hogy ugyanarról beszélnek. :))
Feltételezem msn... mert kérdezted, mit ne írj.
Szerintem ha egy hullámhosszon vagytok az az első percben kiderül megállás nélkül írtok majd és az egész szinte magától megy. Vannak olyanok, akikkel szinte fáj, kész szenvedés az egész ha agyonütnek se tudunk normálisan beszélgetni. Hiába akarod...
Esetleg megkérdezheted, hogy milyen zenét szeret, mi a hobbija, mit csinál most, hogy telt a hétvégéje, mit tervez holnapra meg hasonlók.
Nem ajánlatos a volt pasijaidról írni, meg női dolgokról. És az ilyen nyálas szövegeket is mellőzd szerintem :))
Igazából az őszinteség a legjobb szerintem. Én biztos megírnám neki, hogy nagyon érdekel már most, és szeretnék vele sokat beszélgetni, jobban megismerni és bejön nekem.
Aztán nála a labda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!