Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most akkor a kemény fiuk jönnek be, vagy az "érzékenyebbek"?
A Nöknek olyan kemény hapsi kell aki kimutatja az érzelmeit, de csak akkor ha a Nö úgy gondolja.
Legyen kigyúrt, izmos, de ugyanakkor mackós is, ha bújni akar............................................................................................................................................................................eeeeeeeeeeeeekkkkorrrrraaaaaaaaaaa lista van még!
Valójában nők sem tudják,hogy mit akarnak!Erre hiszik azt a férfiak.hogy "ki érti őket?!".
Már hogy is érthetné bárkit is,aki azt sem tudja mit akar.
Ez tulajdonképpen emberi természet,a férfiakra is jellemző,csak nem a párkeresésnél!
Kemény, férfias, magabiztos, erős. Viszont legbelül érzékeny, érzelmes. Velem kedves, odaadó, gyengéd, hűséges.
Nekem ez jön be, de ez én vagyok. Másnak lehet, hogy más.
Először is. A szerelem nem válogat. Másodszor, mindenkinek van érzelmes oldala, csak valakiknek több valakiknek kevesebb illetve nem mindenki mutatja ki őket ha kell ha nem...
Aztán. Lehetsz úgy kemény, hogy emellett érzékeny is vagy. Vagy lehet én értelmezem félre a "kemény" jelzőt?
Amúgy pedig az ilyen nagy bengák akikkel egy helyre járok kondizni nagyon érzékenyek tudnak lenni... Sőt, ha nem lennék picit elfogult simán rámondhatnám, hogy ők még érzékenyebbek is az átlagos nem gyúrós tagoknál... Ugyan ez a taekwondo társaimra mondjuk nem feltétlen igaz ,de ők nem járnak konditerembe így össze sem lehet hasonlítani egy konditermi fószert illetve egy küzdősportolót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!