Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj, hogy megalkottam egy "tokeletes csajt", es nem jarok olyan lanyokkal, akik nem esnek bele ebbe a kategoriaba?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 21:27
2/13 anonim válasza:
Majd rájössz pár év múlva, hogy nem is emlékszel már milyen egy pina közelröl.
3/13 anonim válasza:
Dehogy baj. Önzetlen vagy, a hajszál híján tökéletes lányokat meghagyod másoknak. :) Persze nincs tökéletes lány, szóval gondolom ezzel egyszerre a szexről is lemondtál, meg ilyesmik. :)
4/13 anonim válasza:
nem baj.én is ezt csinálom,de azért van szexpartner.ha nem akarod azt megélni,h átvertek évekig,meg nem olyan mint amire számítottál,akkor jól csinálod amit csinálsz.
nem kell minden koszossal leállni.
5/13 A kérdező kommentje:
Meg szuz vagyok, soha nem voltam lannyal.
2011. márc. 20. 21:38
6/13 anonim válasza:
Már nem azért, de vajon miért vagy még szűz, szivi?
Így is fogsz meghalni;)
7/13 anonim válasza:
Jhaaaajjjj:D
Na akkor soha nem is leszel csajjal jópofa!
8/13 anonim válasza:
Te ugye szintén tökéletes vagy?
Egy mákszemnyi hiba sincs benned?
Ha keresel valakit, érdemes először azt elgondolni, hogy vajon ő akarhat-e téged? És ha igen, miért?
Egy tökéletes lány tényleg téged akarna?
9/13 A kérdező kommentje:
Hat, ami azt illeti elmondta nekem egy csaj, hogy tetszek neki, de en nem vagyok bele szerelemes. Szep, mert tenyleg jol nez ki, meg jo fej, de nincs szerelem a reszemrol.
2011. márc. 20. 21:55
10/13 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertettem, hogy tokeles, hanem ugy, hogy szamomra milyen lenne. Vannak hibai, persze, de legyenrk meg benne bizonyos tulajdonsagok.
2011. márc. 20. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!