Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik egyeslányok, hogyha mindenkire rányomulnak, akkor ők "menők" lesznek?
Van a suliban pár csaj, akik minden hímnemű lény előtt kelletik magukat. Most éppen egy olyan srácra nyomultak rá kb. 4-en is, akit tegnap láttak életükben először, és valószínűleg utoljára. Ráadásul annak a srácnak van csaja is, de ez őket egyáltalán nem érdekli. Ez leginkább azért is bosszant,mert Ő a legjobb barátnőm haverja,és szerelmes is belé, mármint a bnőm a fiúba.
Mit lehet kezdeni az ilyen kis ribancokkal?
14/L
őszintén? mert a te korodban bizony ők a menők. majd kinövik, és tudom én hogy ez rossz dolog és mégse jó dolog ám így k*rvulni, de a pasik szemében abban a korban ez a menő.
most a kommentem után valószínűleg jönnek majda kivétel fiúk, akik közlik hogy nem, az undorító...stb, de a "statisztika" akkor is ezt mutatja. más kérdés hogy mennyire éri meg menőnek lenni.
Ez szerintem nem olyan elrettentő dolog. A fiuknál is van ilyen. Ha egy pici kis visszajelzést kapnak, már nő az önbizalmuk. Az meg mindenkinek jó.
18/F
Ennek az egynek örülök, hogy nem kezdett ki velük, és nem kezdett velük flörtölni, pedig a csajok még le is fényképezték a telefonjukkal.
Mert a bnőm rengeteget áradozott már előtte a srácról,és ha ezt megtette volna, akkor elég nagyot csalódtam volna benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!