Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszed komolyan a szeretlek kifejezést?
kinek/kiknek mondod, esetleg mondogatod?
párodnak mennyi idő után "sikerül" kimondani?:)
én csak akkor mondom, ha tényleg érzem....szinte soha :D de ha lesz olyan akkor majd fogom...
21/L
Én elég komolyan veszem, nem szoktam mindenkinek csak úgy mondogatni. Ha majd úgy érzem mondom. Az előző csajomnak ez volt a baja velem, nem mondtam minden 2. mondatba a szeretek szót(szerinte ez azt jelenti, hogy nem szeretem/szerettem). -,-
15/F
Én eleve nem jövök össze olyannal, akibe nem vagyok szerelmes, szóval ilyesmi nem fordult elő sose velem, hogy nem mondtam a barátomnak/ Ő nem mondta nekem- épp ellenkezőleg, Ő mondta előbb, mikor még nem jártunk, és akkor jöttünk össze, mikor már én is éreztem, amit Ő... Nem is mondom másnak, csak a szerelmemnek, neki pedig akkor, mikor épp nagyon elönt az érzés.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!