Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem igazán használja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem igazán használja a szeretlek kifejezést?

Figyelt kérdés
Érzem hogy fontos vagyok neki.Kérdezi hogy mi bánt ha szomorú vagyok.Mondta hogy számíthatok rá akármi történik ő mellettem áll.Megnevettet és felvidít.Tegnap is megkérdezte hogy hogy lehetek ilyen gyönyörű.Azt szokta mondani hogy imád.Úgy érzem szeret a barátom.
2010. szept. 15. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
mi a kérdés?
2010. szept. 15. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
így is van: tehát mi a kérdés?
2010. szept. 15. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért nem mondja ki. Sokan félnek kimutatni az igazi érzéseiket, mert ez sebezhetővé teszi őket. Talán ezért. Aztán az is lehet, hogy még bizonytalan, vagy arra vár, hogy te mond először.
2010. szept. 15. 16:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Már mnodtam neki, ő is volt hogy mondta talán 2szer, de nem használja.
2010. szept. 15. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:

A fiúk úgy vannak összerakva, hogy ilyet soha nem mondhatnak.

Mond neki te, és akkor azt fogja rá válaszolni, hogy "én is". Ez a maximum, érd be ennyivel.

Van néhány kivétel, de az nem férfi, csak hamisítvány

2010. szept. 15. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, az én barátom se használja, szerintem a rossz tapasztalatai miatt(anyukája mindig kikényszeríti belőle ezt a szót és közben nagyon csúnyán bánik vele). Nem is igénylem, mert kimutatja, érzem hogy szeret.
2010. szept. 15. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!