Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján határozod meg, hogy milyen csaj/pasi vagy?
Tehát, hogy miért tartod magad jó/rossz, csúnya/szép csajnak/pasinak?
A párkapcsolati, csajozási/pasizási sikereid beleszólnak ebbe?Mások véleménye mennyire befolyásolja ezt?
Ránézek, és látszik rajta, ha van stílusa, értemes, okos, és még emellé gyönyörű is.. :) Na akkor érzemúgy h meg kell szerezzem, bár mindig elég kétesélyes. :(
Annyiból vagyunk előnyben, hogy magyarorszákon tényleg nagyo sok jó csaj él :))
50%- ban saját magad határozod meg, hogy milyen vagy és mennyit érsz a piacon
másik 50%-ban pedig a mások véleménye alapján kategorizálod magad!
Az lenne a helyes ha senki nem adna mások véleményére hanem meg lenne elégedve magával de ez hülyeség!!!
Szóval igenis száámít mások véleménye, de csakis és csakis az igazi barátoké akik nem utálnak és nem féltékenyek!
Szerintemsenkisem csúnya!
Ismerek olyan csajt aki az emberek 70%-sa szerint csúnya de olyan kisugárzása van hogy beszarás magával ragad és kész;)
De ismerek olyan embert is aki egy szépségkirálynő és mégse boldog, elégedett és nem szeretik annyian mint az előző csajt:)
Szerintem a külső ami megfog a belső ami megtart.
Senkisem lehet "szép" meg felelő belső nélkül.
Amúgy meg mindenkinek más az izlése van akinek kiscici/nagycici picipoci/laposhas barnaszem/kékszem jön be és amúgy a "szabálytalan" emberek sokkal sexisebbek mint a tökéletes külsővel rendelkezők
Háááát.... felrakom ide a képeeeem, amit mobillal fotóztam a tükör előtt szexi pózbaaaan és majd megmondjátok. :D
Na jó, nem teszek ilyet. :)
Az alapján, hogy érzem magam a bőrömben testileg és lelkileg, ha a tükörbe nézek, mit látok és természetesen a párom reakciói alapján is.
Hát nálam ez elég necces, mert amikor én magamat nézem, akkor egyáltalán nem látom magam jó nőnek, viszont ha a visszajelzések alapján kéne megítélnem magam, akkor azt mondanám, hogy "eziggen".
Nem tudom, hogy melyik a helyes, mert mit itt írtátok ti is, az a fontos, amit te gondolsz. De akkor most utáljam magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!