Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy lánynak sem? Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Én komoly kapcsolatot akartam mindig is, mindenki visszautasított eddig, kivéve egy lányt akivel volt csók és petting, de ennyi, azt mondta komoly kapcsolatot akar, de hazudott.Ennyire nehéz lenne kialakítani egy kapcsolatot?

Külsőleg átlagos vagyok, 20éves vagyok.Eddig kb. 100 lánynál próbálkoztam be, mennyinél kell még?A fél országnál?Kezdem elveszteni a reményt.

2011. márc. 17. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Külsöleg átlagos vagy"

Itt a baj, barátom! A nőknek általában a legutolsó agyatlan paraszt kell! Ne változtass, mert egyik nő sem ér annyit!

Tisztelet az 0.2 % kivételnek!

2011. márc. 18. 08:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Elképedve olvasom, hogy itt némely - állítom tinik mind - emberke olyat ír, hogyha átlagos vagy, az hátrány, és minimum bunkónak kell lenned. Hahhahhha

Ezeket ne hidd el, de gondolom értelmesebb vagy annál, minthogy ennek bedőlj.

Keresgélj, társkeresőzz, egyszer úgyis akad valaki, akivel kölcsönös a dolog. Még csak 20 éves vagy. Nem mindenkinek jön össze hamarabb.

2011. márc. 18. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónál a pont.

Ne add fel az elveidet és ne változtass magadon. Meghazudtolni meg lehet másokat ideig-óráig, de magadat nem tudod becsapni.

Szerintem önbizalom hiányban szenvedsz vagy túl rágörcsölsz a dologra, hogy találj valaki rendes lányt magadnak. Ezen tudsz változtatni. Bár jön a tavasz és tombolnak a hormonok, de...

A külsőddel nincs gond és a belsőddel még annyira sem. :)

2011. márc. 18. 21:24
 14/14 Doruss ***** válasza:
Csak légy önmagad, és legyél türelmes! Semmin nem kell változtatnod. Hogyha egy lánynak csak a külsőd és a pénzed számít, abból semmi jó nem sülhet ki. Csak várj. Ha igazán komoly kapcsolatot akarsz, várnod kell. Várnod arra, hogy egy lány majd igazán önmagadért szeressen, és akkor minden rendben lesz. És hidd el, nem kell életed végéig várnod! 20 éves vagy, még van időd. ÖNBIZALOM!!!
2011. márc. 29. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!