Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, és hogyan ismerted meg a párod? Hogyan jöttetek össze?
Figyelt kérdés
légyszi kort és nemet is írjatok:D2011. márc. 17. 20:03
11/17 anonim válasza:
igazán nincs mit.neked van ilYEN SZTORID? (kutyasétáltatós :D)
12/17 A kérdező kommentje:
Igazából az enyém nem túl érdekes..:)
Egy barátom barátja volt az illető, aztán eggyütt buliztunk..randizgattunk és összejöttünk:D
2011. márc. 18. 21:11
13/17 anonim válasza:
attól még ez is jó történet. :D
14/17 anonim válasza:
Olvastam a történeteket, és látom itt mindenki valaki ismerőse, barátja, barátnője, szomszédja, vagy iskolatársa által jött össze a másik emberrel. Senki se úgy hogy egy addig ismeretlen idegennel?... :S Ez számomra elég rossz hír, mert nekem sajnos ismerettségi köröm eléggé szűk alig vannak barátaim és ebben a körben nincs olyan akivel meglenne a kölcsönös szimpátia, szóval énnekem csak maradnak a vadidegenek...na de azokkal hogyan kerüljek kapcsolatba?? :S Most adott egy ötletet a kedves kérdező :). Ezt a kérdést ki kéne írnom külön. Egyébként ne haragudj kérdező hogy nem a kérdésre válaszoltam, de énnekem a kérdésről ez jutott eszembe és úgy éreztem ezt le kell írjam.
15/17 A kérdező kommentje:
SEMMIBAJ:D sőtt örülök, hogy leírtad a véleményed:D
És szerintem egy vadidegennel is lehet ugyanúgy kapcsolatot kialakítani;) kicsit nehezebb de nem lehetetlen:D
2011. márc. 20. 10:45
16/17 anonim válasza:
próbálok optimistán hozzáállni :). Csak én kissé zárkózottabb vagyok és eddig csak a neten sikerült megnyílnom jobban. De ott valahogy nem olyan mint élőben. A legtöbbjük eléggé egysíkuan tud csak gondolkozni.
Egyébként én egy 25/F vagyok. Hagy legyek kicsit tolakodó :D miért írtad ki ezt a kérdést, mert mostanában engem is foglalkoztat ez a kérdés ( is) :)
17/17 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam, hogy ki hogyan ismerkedik, és hol ismeri meg a barátját:)
2011. márc. 22. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!