Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, és hogyan ismerted meg a párod? Hogyan jöttetek össze?
egy pesti hajléktalanszállón
Margit és Bélus
21 éves lány vagyok,és 2 éve vagyok együtt a párommal,aki nálam 5 évvel idősebb.Ő a nővéremnek volt osztálytársa fősulin,és nagyon jóba voltak . 1x írt nekem egy üzit a párom,mert üzent a nővéremnek,és beszélgetni kezdtünk.1x pedig eljött hozzám,azóta mindig jön..:)
Csak picit messze lakik...:(
köszi h megosztottátok velem:)
Az utolsóé nagyon romantikus kutyasétáltatós sztori*.*:D
A legjobb barátnőm szomszédja és kb harmadik óta ismerem.:D Idén jöttünk össze mert újra egy suliba kerültünk... ezek a véletlenek :D
15/l
Egy közösségi oldalon nagyon megtetszett amiket írt és lehet hülyeség, de én azonnal beleestem, úgy hogy még nem is láttam, mert képe sem volt magáról. Szóval mi úgy találkoztunk hogy igazából nem tudtunk semmit sem a másikról, azt sem hogy fiú-e vagy lány. Csak az volt hogy gyerünk igyunk meg valamit.
Ebből végül az lett hogy hetente kétszer jártunk el meginni valamit, pedig igazából egyikünk sem szeret iszogatni, csak együtt akartunk lenni, amit nem vallottunk be. Na valahogy így jöttünk össze....lassan, de biztosan:)
24L, ő 22F
Milyen jó kis sztorik.. a véletlenektől kezdve..a váratlanokig:P
De végülis ugylátom h mindenki csak így "véletlenül" ismerte meg a párját és senki nem kereste halálosan:D
köszi, hogy leírtátok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!