Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig utál vagy így próbálja magára vonni a figyelmet? (normális választ)
Van 1 srác, majdnem jártunk, majd nagyon csúnyán összevesztünk. Mostanában egyre többet beszélünk, de mindig "cukkol" vagy "cikiz". Más lánynak nem csinálja ezt, csak nekem...Most azért cukkol mert utál vagy így vonja magára a figyelmet?
Azért nem tőle kérdezem, mert kiröhögne, ha ezt így megkérdezném, ezért a ti válaszaitokat várom :)
15/L ő 16/F
Én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok,csak engem az exem sz.opat. Én se tudom mit akar,ugyan még mindig tetszik,de néha nagyon idegesítő és gyerekes. Ilyenkor legszívesebben kiütném...
Amúgy meg miközbe "beszélgettek" figyeld meg alaposan a gyereket...ha közbe mosolyog meg nevet akkor tuti nem gondolja komolyan. Így próbál a közeledbe lenni szerintem,az igazi érzéseit meg azért nem mutatja ki mert fél a visszautasítástól. De igazából én se tudom mit lehet kezdeni az ilyen fiúkkal:D
17/L
Köszi a válaszokat.
3. válaszoló: Nem biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!