Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy felejtsek el valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsek el valakit, akivel szeretnék, de nem lehetek együtt?

Figyelt kérdés

Ráadásul nem is ismerem ezt a srácot, akiről szó van, olyan vagyok mint vmi kis tizenéves :( Teljesen belebolondultam, pedig csak látásból ismerem...

Nekem azonban közel két éves kapcsolatom van, szóval a lehető legrosszabbul érzem magam most emiatt. Velem ilyen még nem fordult elő, hogy megtetszett volna valaki, miközben nekem van valakim :( Borzasztó...

A barátomat nem akarom megbántani azzal, hogy elhagyom, mert tudom, hogy nagyon szeret, és eddig én is nagyon szerettem, mindennél jobban, de mióta ez a srác felbukkant... :(

Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek, hogy kiverjem a fejemből és újra úgy szeressem a jelenlegi párom, mint ezelőtt? Mert ez lenne a legjobb :(

2009. febr. 22. 00:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Az segit ha a rosz dolgaira gondolsz, rosz tulajdonságaira, sokat sirsz, depis zenét halgatsz, de igy is el szokot tartani pár hétig, sőt.....

Sajnálom amugy, ismerős az érzés, emlékszem mikor fülig szerelmes voltam egyik soztálytársnőmbe 2 hónap kellet hogy elfelejtsem... :( a mostani remélem sikerülni fog, külömben.......

Kivánj szerencsét :D én is sok sikert kivánok neked a felejtésben :)

2009. febr. 22. 00:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Hááát köszi, de te félreértettél. :) hogy gondoljak valakinek a rossz tulajdonságaira, ha nem is ismerem, tehát nem tudom milyen :) Nem a barátomat akarom elfelejteni, hanem a srácot, aki megtetszett :(
2009. febr. 22. 00:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az érzéseknek nem lehet parancsolni, ha elcsavarta a kobakod, akkor valami mégsem olyan nagyon jó abban a kapcsolatban, amiben most vagy...

Próbálj ne gondolni rá, ne tölts sok időt egyedül, tereld el a figyelmed róla, úgy talán menni fog.Sok sikert:)

22/f

2009. febr. 22. 01:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azt javaslom, hogy azt gondold végig, hogy te ezt a srácot nem is szeretheted, hisz nem is ismered...és ez igaz is. Semmit sem tudsz róla. Képzeld el, hogy nem neked való és próbáld a párod pozitív tulajdonságait felhozni ellenpéldaként.

Te nem szereted ezt a srácot, csak max. tetszik a külseje. Természetesen ne hagyd el a barátodat miatta!

2009. febr. 22. 02:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát egy plátói szerelem az szép lehet pláne ha nem is ismered.És miből gondolod hogy jobb lenne vele?Ezt feldobod a másik nem lesz jó mit csinálsz visszakoznál?Ha hagyják...Egyébként a bizalmat nehéz megszerezni de könnyü eljátszani ezt is tartsd szem előtt!
2009. febr. 22. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!