Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már szükséged eseményután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szükséged eseményutáni tablettára? Egyáltalán tisztában vagy vele, hogy létezik ilyen lehetőség?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy sok fiatal általában 15-20 lány úgy van vele, hogyha kiszakadt a gumi, a pasija nem akarta felhúzni, akkor már nincs más lehetőség, mint malmozni, hogy lesz-e gyerek vagy nem?

És ha teherbe esik, akkor képes és megszüli az utcára vagy az államnak, mert ő nem nem lenne képes megölni? Ha valóban olyan felelős "szülő", akkor miért nem rohant másnap az orvoshoz eseményutáni tablettáért?

Lehetséges, hogy fiatalok még csak nem is tudnak erről a lehetőségről?!

2011. márc. 16. 15:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Minden gyereknek kell egy olyan dolog ami helyre billenti a gondolkozását!Egyet értek veled a dohányzással kapcsolatban.
2011. márc. 16. 16:09
 22/24 anonim ***** válasza:

Tény, hogy baromi drága a normális védekezés. De azért hozzátenném, hogy a fiatalok nagy része akkor sem védekezne, ha ingyen adnád nekik a gumit.

Egyszerűen manapság "ciki" használni. Mert "azzal nem jó". Igaz, hogy a büdös életben nem próbálta még, de a haverja azt mondta, és gyakorin i azt olvasta, hogy gumival szar, szóval nem használja.

15-16 évesen persze anyucinak nem akar szólni, hogy ő már nagyban nemi életet él, orvoshoz fél elmenni, szóval gyógyszert sem írat.

(Bár hozzáteszem, szerintem ilyen korban nem kellene hormonokat szedni, ilyen idős korban a gumi a megfelelő védekezési módszer...)

A 72 óráshoz pedig:

- Aki azért nem védekezett, mert nincs rá pénze, annak az 5-6 ezer forintos esemény utánira sem lesz pénze.

- Aki azért nem védekezett, mert tájékozatlan ezen a téren, az valószínűleg erről a módszerről sem tud.

- Aki úgy gondolja, hogy a megszakítás nagyon jó védekezés, az azt hiszi, hogy nem eshet teherbe, tehát nincs szüksége tablettára.

Azért vhol az "egyensúly" is meg kellene találni.

Sokszor látom itt az oldalon, hogy olyan esetekben is esemény utániért küldik a leányzót, amikor gyakorlatilag 0 az esély a terhességre.

(Pl. menzesz előtt egy nappal a fiú hozzáért a farkához, aztán nem mosta meg szappannal a kezét, csak letörölte, és odanyúlt a lány csiklójához...)

Amellett, hogy ezzel a módszerrel el lehet kerülni elég szar helyzeteket, azt is fel kellene fogni, hogy ez nem cukorka.

Igen is baromi nagy adag hormont tartalmaz, van, akinek akár egy évig is szarakodik a ciklusa utána.

Szóval azért nem árt mérlegelni. Vagy inkább felelősségteljesen kell védekezni, és ha mégis baj van (pl kiszakad az óvszer), akkor élni ezzel a lehetőséggel.

2011. márc. 16. 20:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer szükségem volt rá 23 évesen, mikor lecsúszott a gumi.Kórházban kiadták rögtön, csak közölték, hogy ne használjam túl gyakran.Hát nem is akarom.Meg 6080 FT volt egy szem.Én inkább bevettem, szerencsére nem okozott semmi bajt a ciklusom is olyan mint előtte.24/L
2011. márc. 22. 16:02
 24/24 anonim válasza:

Egy nő két dologért hajlandó akármit megtenni:

1:Hogy legyen gyereke

2: Hogy ne legyen

Az biztos,hogy lórugásnyi hormont tartalmaz egy ilyen tabletta, nekem egyszer kellett méglegelnem,hogy bevegyem e, a párommal együtt úgy döntöttünk, hogy inkább nem. Mondjuk ebben az is benne volt, hogy nálunk anyagilag és érzelmileg is lenne helye egy babának, annak ellenére hogy még konkrétan nem akarunk. Végül meg is jött, nem lett "baj". Tény hogy nem cukorka,úgyhogy nehéz a döntés, de egy felelőtlen tininek vagy épp felnőttenk még inkább ez mint az abortusz. Úgy tudom az egyház tiltakozott is ellene, mivel a megtapadást akadályozza meg, így olyasmi mint egy "miniabortusz". Aztán végül nem tiltották be.

2011. márc. 22. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!