Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám magamra felhívni a fiygelmét?
Simán odamehetsz hozzá Boldog névnapot kívánni.:) Annak úgyis csak örül mindenki.:D
De részletesebben is leírhatnád, mert így nagyon nem tudok segíteni. Hol szoktatok találkozni? Suli? Van együtt órátok?
A barátnői ne zavarjanak, én örülnék neki, ha a barátnőim előtt oda jönne hozzám egy pasi.:D Na szép...pont én beszélek.:D Én meg azért nem merek odamenni az egyik fiúhoz, mert mindig a haverjaival van.:/ Mindeggy.:D Én lány vagyok, és tudom, hogy a lányok ha a bnőivel van, és odamegy hozzájuk egy fiú, valszeg először nevetnének egy kicsit, vagy vigyorognának egymásra a lányok, de ezzel nincs semmi baj, nem jelent semmit, mikor kettesben vagy egy lánnyal minden más, mintha a bnői ott lennének.:)
Ezt jól megbonyolítottam...:D De remélem azért tudtam segíteni.:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!