Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak akkor kellek az embernek, ha valami baja van, vagy csak valakinek ki kell öntenie a szívét?
Valahogy ismerős a helyzet.
Odajönnek hozzám/rám írnak, hogyha valami probléma van, miután segítettem nekik már szinte nem is ismernek.
Próbálok segíteni másoknak a problémáikkal kapcsolatban. Egyrészt, mert nem szeretem, hogyha valaki szomorú másrészt meg cserébe barátságot remélek.. De csak remélek. Elvégre álmodozni szabad.
Igen, lány vagyok, de ennek semmi köze ahhoz, h azt érzem, h mindenkinek csak a vállam kell. Eddig bármikor tudott velem beszéli, de mióta csaja van, azóta csak akkor, ha baja van. Tényleg örülök, h most boldog, meg minden, és végre nem búval baszott kedve van, de szarul esik az, h tényleg csak akkor beszél velem, mikor épp vmi baja van. És jelen pillanatban úgy érzem, h mindenkinek jó vagyok arra, h ott legyek, ha vmi baja van. Én ezt tényleg szívesen megteszem, meg segítek ha tudok, néha ezt én is elvárnám cserébe... Jó azt aláírom, h nehezen nyílok meg embereknek, de akkor is...
"Elvégre álmodozni szabad." Szabad, csak kezdek rájönni arra, h tök felesleges, mert úgy sem ér semmit... :/
"Ha az ember megtalálja az álmát, könnyű lesz az útja. De nincs örökké tartó álom, mindegyiket újabb váltja fel, és egyiket sem szabad fogva tartani." Hermann Hesse
:/ Ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!