Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne sírjam el magam azon, hogy 17 évesen nem volt még senkim?
nekem majdnem 19 évesen lett barátom először, és hidd el, nem vagy egyedül ezzel. Mondd meg ha kérdezik, hogy nem kell kapkodni a dolgokkal, ha eljön az idő, lesz neked is barátod!
Kitartást, fel a fejjel! (:
Az már sokszor eszembe jutott, hogy megölöm magam...
Amúgy 174 centi és 56 kg vagyok. Azt mondják jól nézek ki, azt mégis itt tartok. Szóval tényleg a külső nem számít.
Hidd el nem vagy elkésve én 20 leszek májusban és abszolút érintetlen :) Szintén lány ;)
Néha én is kiakadok, de olyankor jön az,hogy ellépek futni és kiadom magamból az energiákat :) Nagyon jót tesz, ha éjszaka van hallgatom a lassú számokat és könnyezek, meg sírok, mert szeretnék valakit, de azért nem mindegy kit! Szóval én inkább várok még, igaz néha úgy érzem szívesen élnék már nemi életet, de inkább tartoztatom magam és párkapcsolatban kiélem magam.
Szóval csak fel a fejjel, ezen ne akadj ki annyira, ha jól esik sírj,de NE ÖLD meg magad, ettől LEGYÉL SOKKAL ERŐSEBB ÉS LÉGY ÉLETVIDÁM! Megvannak a szinglisék előnyei is és nem csak az,hogy riszálhatom magam a diszkóba, én pont ennek az ellentéte vagyok és remekül kihasználom. olvasás, sport stb :)
Szóval fel a fejjel foglald el magad, járj közösségekbe, hát,ha ott összejön valaki ;)
Én is el szoktam bőgni emiatt magam de csak kb havonta 1x vagy már kb 2 hónapja kapott el a depresszió.
Rokonaim meg nem kérdezgetnek hogy: NA és a lányok??
Mert unokatesóim sokkal szerencsétlennebbek nálam vmeik mindjárt 30 lesz és S E M M I (szegény)
Elhatároztam 35 éves koromig nem lesz senkim fellógatom magam de addig semmiképp sem!!!
Fősulin bevetek mindent!! Feromonparfüm, gyorsító drogok, és eljárok majd bulizni:D Hát nekem ez a tervem, elég szánalmas de hát valamit tennem kell...
Egyébként nézzél animét, legjobb kikapcsolódás:)
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!