Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belsőre nem jön be - külsőre megőrülök érte? El szeretném felejteni, hogyan?
Röviden: 18 vagyok, és még szeptemberben megakadt a szemem egy kilencedikes (15) lányon. Hihetetlen gyönyörű, az arca, az alakja, de hagytam, mert fiatal, mert randizgattam egy másik lányal, meg mert aszittem elfelejtem. De nem!! A csajt akit fűztem, tökre elhanyagoltam, mert nem is tetszett, aztán teltek a hónapok, de nem bírtam kiverni a fejemből. Most már szinte olyan mint egy ideál a nekem való lányról. Megnéztem facebookon (igen-igen, de ha már van.. :*|) és láttam, hogy egy kis p!csa, tökre nem illünk össze, szóval belsőleg egyáltalán nem tetszik. Elkezdtem csetelgetni egy másik lánnyal aki tök kedves meg jófej, de mivel küllemre nem jön be, csak barátkozom vele (pedig akar többet is).
Nem vagyok ronda, magas vagyok, sportolok, eddig csak egy bnőm volt, vele közös tevékenység során jöttem össze. Kicsit megzavarodtam és nem tudom mit tegyek. Help?
Köszi a válaszokat! Hát lehet bebróbálkozom nála.. Tudjátok néha azt gondolom, hogy már a korommal is előnyben vagyok nála, máskor meg, hogy majd tátogunk egymás mellett, mert nem jut eszembe semmi :S
Lökhettek még néhány választ! Pl csajok, vagy aki volt hasonló helyzetben!
Uccsónak: nem, az egy harmadik lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!