Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mi a véleményetek az ilyen kinézetű lányoktól? Mi az első ami eszetekbe jut róla? (kép)
At első képen(imagebam) lévő csajnak egyáltalán nem tetszik a kisugárzása,semmu mosoly,tiszta feketében,mintha depressziós lenne,és tele lenne gondokkal.A második már sokkal szimpatikusabb,színesebb ruha,mosoly,barátságos/szép arc,szép haj.
23F
alapból az első képen morci a csaj.A hajával meg szerintem ennyia baj, h középen van elválasztva, és csak úgy lóg.Tehát a kép nem jó.
A második csaj szerintem szép.
18/L
Az első leányzó szerintem is iszonyatosan gondterheltnek tűnik, olyan mintha egy temetésen lenne. Semmi vidámság és életkedv nem sugárzik belőle, ezt leszámítva a haját, frufruját felcsatolnám, vagy oldalt választanám el, mert nagyon tetszik a színe, és a természetes esése, így jó ha lóg, de kéne valami "forma", ez nem passzol az arcához szerintem.
A második csaj öltözködése abszolút nem jön be.
Az első képen nem az a baj a hajjal, hogy csúnya, hanem az, hogy nagyon belelóg az arcába. Vagyis nekem az nem tetszik a hajában.
Amúgy nekem mind a két csaj bejövős, de a másodikból valahogy több élet sugárzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!