Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a szerelem ennyire hat az emésztésemre?

Figyelt kérdés

Két évig voltunkegyütt barátommal,és hát akkor nem volt nehézség az üritésnél.Gondolom ezt az okozhatta ,h tisztaa görcsbe voltam már attol is,ha msnre bejeneltkezett.Majd vége lett...egy idő után lett másik barátom,akinél ez nem volt,sőt...sokszor napokig nem tudtam wcre elmenni,székrekedés....azóta megint eltelt egy idő,és a régi barátommal vagyunk együtt,és ugyan az van,ha már bejelentkezik,futok a wcre....:O...ez mennyire normális?

17L

2011. márc. 11. 18:56
 1/1 anonim ***** válasza:
ugy látszik,nálad a stressz(persze pozitív)gyorsítja az emésztést.szerintem normális.
2011. márc. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!