Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegen fiúkkal szexelek. Prosti vagyok?
Figyelt kérdés
Nemrég a suliban diszkó volt. Ökörködtünk a fiúkkal, mikor az egyikük azt mondta nem merem őt leszopni a wc-ben. Hát mertem és rajta kívül még négy srácot elégítettem ki. Másnap a suliban az egyik azt akarta, hogy délután menjek fel hozzá, fel is mentem, és már ott volt még két fiú és egy felsőbbéves lány. A srácok azt akarták, hogy nyaljuk ki egymást a lánnyal, meg is tettük, isteni volt , majd a fiúk egymás után letepertek minket. Nekem nagyon jólesett, a másik lány viszont sírva fakadt. Mikor végeztünk kaptam 20000ft-ot, hogy vegyek magamnak valami szépet. Azóta ez többször is megismétlődött. Úgy tudom a prostik csak a pénzért csinálják én viszont azért mert élvezem.2011. márc. 11. 10:54
21/26 anonim válasza:
Milyen idiótának nézel te minket? :D
Ez nyilvánvalóan egy fake. Csak az a szomorú, hogy komolyan is veszitek.
22/26 anonim válasza:
a kérdést és a hozzászólásaid olvasva tejgetosz pozitív vagy! igen, ide fajul a világ.
23/26 anonim válasza:
Ha az iskolatársaiddal szexelsz, soha nem lesz annyi pénzed, mint a "sztároknak". És ennyitől még nem leszel "sztár".
Élhetsz prostiként, de az egy külön életforma. Könnyen jön a pénz, de prostiként is fognak kezelni. És ha kifolyik a pénz a kezeid közül, akkor nem sok értelme van az egésznek.
Most még nem vagy prosti, de döntened kell: változtatsz, vagy tovább sodródsz.
24/26 anonim válasza:
Hallod, ezt nem túl hihető, de ha tényleg élvezed és csinálnád is, nem bánod meg ha dobsz egy privit :D
Meghálálom :P
25/26 anonim válasza:
Jelentkezz a valóvilágba, ifjú ribanc! Oda való vagy a sztorid alapján. :D
26/26 anonim válasza:
igen még mindig egy büdös ribi vagy.
küldjek neked cigány stricit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!